ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που βομβιστής αυτοκτονίας πυροδοτεί τα εκρηκτικά

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που βομβιστής αυτοκτονίας πυροδοτεί τα εκρηκτικά

Ανατριχίλα προκαλεί ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που ήρθε στο «φως» και δείχνει καρέ – καρέ τη στιγμή που ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδοτεί τα εκρηκτικά που φέρει στην πλάτη, σκορπίζοντας το χάος σε συνοριακό έλεγχο στην Τσετσενία.

Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές, καθώς τίποτα δεν προμηνύει την καταστροφή που θα ακολουθήσει δευτερόλεπτα μετά την εμφάνιση του άνδρα.

Το φρικτό περιστατικό έγινε το πρωί της Τρίτης (09/05) σε ένα σημείο ελέγχου στην πρωτεύουσα της Τσετσενίας Γκρόζνι.

Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό της δράσης των βομβιστών, οι οποίοι κινούνται προς τον στόχο τους χωρίς να δίνουν στόχο, σαν όλα να βαίνουν φυσιολογικά, μέχρι να πατήσουν το κουμπί. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο κινείται και ο άνδρας στο βίντεο, αρχικά προχωρά ατάραχος στο δρόμο και ξαφνικά πυροδοτεί τα εκρηκτικά και το σακίδιο στην πλάτη του εκρήγνυται και προκαλείται χάος.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν σοβαρά έξι αστυνομικοί, οι οποίοι, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Μάλιστα στο σημείο βρισκόταν και δεύτερος βομβιστής αυτοκτονίας τον οποίον πρόλαβαν να σκοτώσουν οι αστυνομικές δυνάμεις πριν πυροδοτήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε πάνω του.

Σχετικές ειδήσεις