ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό: Πουλάει το γιο της για 7.300 ευρώ στο facebook επειδή την ενοχλεί! (photos)

Σοκαριστικό: Πουλάει το γιο της για 7.300 ευρώ στο facebook επειδή την ενοχλεί! (photos)

Δεν το χωράει ανθρώπινους νους αυτό που κάνει αυτή η «μητέρα» μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook

Η Μπρέντα Ρειμούντο φαίνεται να είναι η μητέρα ενός 5χρονου του οποίου έχει αναρτήσει φωτογραφίες του στο facebook.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η Μπρέντα σχολίασε: «Τι μπελάς αυτό το αγόρι, τον θέλει κανείς;». Σε μια άλλη φωτογραφία η Μπρέντα έγραψε: «730 ευρώ. Δεν αντέχω πια τα έξοδα».

Αργότερα, διόρθωσε το μήνυμα γράφοντας: «7.300 ευρώ - Έκανα ένα λάθος με το δάχτυλό μου στην προηγούμενη φωτογραφία, συγγνώμη. Χρειάζομαι χρήματα τώρα, δεν αντέχω πια».

Μάλιστα έδωσε έναν αριθμό στους φίλους της για περισσότερες πληροφορίες, με τις Αρχές να εντοπίζουν πώς βρίσκεται σε μεξικάνικη πολιτεία.

Δημοσιογράφος κάλεσε τον αριθμό για να επιβεβαιώσει το τραγικό αυτό περιστατικό και δυστυχώς του απάντησε η γυναίκα η οποία του έδωσε και λεπτομέρειες σχετικά με την πώληση του γιου της.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι η γυναίκα του είπε: «Δεν θέλω κανένα κόλπο, αυτή είναι μια σοβαρή πώληση». Επίσης, ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι μπορούσε να ακούσει κλάματα παιδιών κατά την διάρκεια της συζήτησης.

Κανόνισαν ένα σημείο συνάντησης και ώρα για την αγοραπωλησία του παιδιού.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ερευνά την υπόθεση, αλλά η ευημερία του παιδιού είναι προς το παρόν ασαφές. Καμία σύλληψη δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.