ΚΟΣΜΟΣ

Καλλονή αναζητούσε άγριο σεξ σε «τρίο» και κατέληξε νεκρή! (photos)

Καλλονή αναζητούσε άγριο σεξ σε «τρίο» και κατέληξε νεκρή! (photos)

Τραγικό θάνατο, κατά τη διάρκεια σεξουαλικών παιχνιδιών που βγήκαν εκτός ελέγχου, βρήκε μια νεαρή γυναίκα στο Μεξικό.

Η 23χρονη Τάνια Τρινιδάδ Παρέδες άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από μαραθώνιο άγριου σεξ, το οποίο φέρεται να απαίτησε η ίδια από το σύντροφό της!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η όμορφη ψυχολόγος ζήτησε από τον 32χρονο συγκάτοικό της, Χουάν Ρουίζ Τόρες, να τη χαστουκίσει και να τη «στραγγαλίσει» με ένα καλώδιο. Ο εικονικός ωστόσο «στραγγαλισμός» κατέληξε σε ανείπωτη τραγωδία, αφού τα πράγματα ξέφυγαν.

Ο Τόρες, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, τελικά συνελήφθη από τις Αρχές, ωστόσο αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες βιασμού και δολοφονίας που του αποδίδονται.

Το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε στο διαμέρισμά τους στην Πόλη του Μεξικό, ενώ οι αρχές διεξάγουν πλέον έρευνα για το αν και κατά πόσον ευσταθούν οι ισχυρισμοί, περί άγριου σεξ, του Μεξικανού. Υποστήριξε, για την ακρίβεια, ότι η Παρέδες τού ζήτησε να κάνουν «τρίο» με τον επίσης συγκάτοικό τους, Λουίς Αρζάτε Μαρτίνεθ, μετά από κατανάλωση σεβαστής ποσότητας αλκοόλ…

Σύμφωνα ωστόσο με τον Τόρες, στον οποίο δεν έχουν πάντως επισήμως απαγγελθεί κατηγορίες, ο Μαρτίνεθ αρνήθηκε και πήγε στο δωμάτιό του για να κοιμηθεί. Τότε ήταν που το θύμα τού πρότεινε να κάνουν βίαιο και άγριο σεξ.

«Μου ζήτησε να της πιέσω το λαιμό και να τη χαστουκίσω, επειδή της άρεσε αυτού του είδους το σεξ», ανέφερε χαρακτηριστικά στις Αρχές.

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι η Τάνια πέθανε από ασφυξία, ενώ βρέθηκαν σπασμένα κόκκαλα στο λαιμό της, αναγκάζοντας (;) τον 32χρονο να παραδεχθεί ότι την έσφιγγε με ένα καλώδιο στο λαιμό, μέχρι που αυτή ξαφνικά κατέρρευσε.

Εντύπωση προκάλεσε πάντως και το γεγονός πως η οικογένεια της Παρέδες δεν γνώριζε καν για τη σχέση της με το συγκάτοικό της...

Σχετικές ειδήσεις