ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο - σοκ: Πήδηξε γυμνός σε κλουβί με λιοντάρια για να τον… φάνε ζωντανό!

Βίντεο - σοκ: Πήδηξε γυμνός σε κλουβί με λιοντάρια για να τον… φάνε ζωντανό!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – Με τον πιο ανατριχιαστικό και οδυνηρό τρόπο θέλησε να αυτοκτονήσει ένας 20χρονος στη Χιλή, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά το πρωί του Σαββάτου στον μητροπολιτικό ζωολογικό πάρκο στην πρωτεύουσα της Χιλής, Σαντιάγο, ένας άνδρας, αφού πρώτα γδύθηκε, πήδηξε στο κλουβί με τα λιοντάρια... και τα προκάλεσε να τον κατασπαράξουν ζωντανό.

Όσοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον ζωολογικό κήπο έπαθαν σοκ με την αψυχολόγητη κίνηση του 20χρονου Φράνκο Λουίς Φεράντα, ο οποίος βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη γυμνός μέσα στο κλουβί με τα αιλουροειδή. Αν και αρχικά τα λιοντάρια δεν του έδωσαν σημασία, ωστόσο λίγες στιγμές αργότερα, του επιτέθηκαν, καθώς ο 20χρονος άρχισε να τα προκαλεί... προκειμένου να τον κάνουν μεζέ!

liontari zoo 2

Οι φύλακες του ζωολογικού κήπου που αντιλήφθηκαν το περιστατικό προσπάθησαν αρχικά να απομακρύνουν τα ζώα με αντλίες νερού αλλα όταν αυτό δεν αποδείχθηκε αποτελεσματικό, έριξαν αναισθητικα βέλη τα οποία όμως δεν πέτυχαν τα λιοντάρια αλλά τον Φεράντα.

Μπροστά σε αυτή την εξέλιξη οι φύλακες άρχισαν να πυροβολούν με πραγματικά πυρά σκοτώνοντας τα δύο από τα λιοντάρια.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ο Φεράντα είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας.

Ωστόσο, η ενέργεια αυτή των υπαλλήλων προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ τους κατηγορούν για υπερβολική χρήση βίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επίδοξος αυτόχειρας, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα σε λεκάνη και κεφάλι.

Σχετικές ειδήσεις