ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στην Αυστραλία: Πήγε για νυχτερινό μπάνιο και την καταβρόχθισε κροκόδειλος (Vids)

Σοκ στην Αυστραλία: Πήγε για νυχτερινό μπάνιο και την καταβρόχθισε κροκόδειλος (Vids)

Δύο γυναίκες, ηλικίας περίπου 40 ετών, Αυστραλές τουρίστριες, πήγαν για μια βόλτα στην παραλία Θόρτον στο βόρειο άκρο του Κουίνσλαντ, όταν ξαφνικά πήραν τη μοιραία απόφαση να βουτήξουν στα νερά της περιοχής, η οποία είναι γνωστή ότι κατοικείται από κροκόδειλους.

«Αποφάσισαν να κάνουν μια βουτιά στον ωκεανό όταν ένας κροκόδειλος άρπαξε τη μία από αυτές στο ύψος του χεριού και την παρέσυρε στα βαθιά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

«Μάτια η φίλη της προσπάθησε να την τραβήξει προς την ακτή αλλά δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να αποσπάσει το σώμα της γυναίκας από τα σαγόνια του κροκόδειλου και στη συνέχεια χάθηκε από τα μάτια της».

Αυστραλός βουλευτής αποδίδει σε «ανθρώπινο λάθος» την τελευταία επίθεση κροκόδειλου στην Αυστραλία, τονίζοντας ότι δεν είναι λογικό για τον οποιονδήποτε να κολυμπά το βράδυ στα βόρεια του Κουίνσλαντ.

«Δε μπορείς να νομοθετήσεις κατά της ανθρώπινης ηλιθιότητας. Η τραγωδία αυτή, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Υπάρχουν προειδοποιήσεις παντού στην περιοχή αυτή» δήλωσε ο Ουώρεν Εντς, βουλευτής του Φιλελεύθερου Κόμματος, στην περιοχή που έγινε η επίθεση.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν το πρωί της Δευτέρας (30/5) μετά την επίθεση κροκόδειλου κατά 46χρονης γυναίκας, που έγινε την Κυριακή (29/5) περίπου στις 22:30 το βράδυ (τοπική ώρα).

Σχετικές ειδήσεις