ΚΟΣΜΟΣ

Ιαπωνία: Ο 7χρονος συγχώρεσε τον πατέρα του που τον παράτησε στο δάσος για μία εβδομάδα!

Ιαπωνία: Ο 7χρονος συγχώρεσε τον πατέρα του που τον παράτησε στο δάσος για μία εβδομάδα!

Μεγαλοψυχία… έδειξε ο 7χρονος, ο οποίος επιβίωσε για έξι ημέρες ολομόναχος σε δάσος της Ιαπωνίας, συγχωρώντας τον πατέρα του που τον εγκατέλειψε για να τον τιμωρήσει!

«Τού είπα "ο μπαμπάς σε ανάγκασε να ζήσεις τόσο δύσκολες στιγμές...Είμαι λυπημένος"», διηγήθηκε ο Τακαγιούκι Τανούκα, 44 ετών, σύμφωνα με συνέντευξή του που δόθηκε στη δημοσιότητα από το δίκτυο TBS. «Και τότε ο γιος μου απάντησε: "Είσαι ένας καλός μπαμπάς, σε συγχωρώ"», αποκάλυψε!

Ο Γιαμάτο Τανούκα, η περιπέτεια του οποίου συγκλόνισε στην Ιαπωνία, βρέθηκε μετά από έξι ημέρες, σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης, σε απόσταση 5,5 χιλιομέτρων από το σημείο όπου οι γονείς του τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψαν, για μόλις πέντε λεπτά, προκειμένου να τον τιμωρήσουν για τη συμπεριφορά του, όπως ισχυρίστηκαν οι ίδιοι.

Ο μικρός αρχικά κυνήγησε κλαίγοντας το αυτοκίνητο, αλλά στη συνέχεια έχασε τον προσανατολισμό του και κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση, σύμφωνα με την εφημερίδα Mainichi. Φοβούμενος ότι θα χαθεί στο δάσος, περπάτησε περί τις 5 ώρες μέχρι να βρει καταφύγιο στο στρατόπεδο, όπου επί έξι μέρες έπινε μόνο νερό. Έχασε, μάλιστα, 2 από τα 22 κιλά του, ενώ δεν συνάντησε ψυχή κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του, εκτός από το στρατιώτη που τον βρήκε.

yamato

Ο πατέρας του εξήγησε ότι ήταν οργισμένος με το γιο του, γιατί πετούσε πέτρες στα αυτοκίνητα, ενώ πρόσφατα είχε συλληφθεί στο σχολείο να χτυπά αυτοκίνητα με ένα ρόπαλο.

«Ήθελα να του δείξω ότι μπορώ να είμαι τρομακτικός εάν θυμώσω», είπε ο πατέρας επικαλούμενος την «αξιοπρέπειά» του, αφού ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Η τοπική αστυνομία έχει απευθυνθεί πάντως για την υπόθεση στις υπηρεσίες προστασίας των παιδιών, σύμφωνα με την Hokkaido Shimbun και άλλες εφημερίδες.

Σχετικές ειδήσεις