ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Ο πατριός της την βίαζε, την άφησε έγκυο και της έβγαλε τη μήτρα!

Φρίκη: Ο πατριός της την βίαζε, την άφησε έγκυο και της έβγαλε τη μήτρα!

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε μια 18χρονη με ειδικές ανάγκες από τον πατριό της, ο οποίος της αφαίρεσε τη ζωή, αφού την βασάνισε, με τον πιο φρικτό και σοκαριστικό τρόπο!

Σε δίκη για τον θάνατο της 18χρονης Χόλι Τζέφκοατ έχει παραπεμφθεί ένα ζευγάρι από το Τέξας, το οποίο κατηγορείται για τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας με ειδικές ανάγκες τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο πατριός της 18χρονης, Τζέιμς Χόλαντ και η βιολογική της μητέρα, Μπράϊαντ Χόλαντ, θα κληθούν να απολογηθούν για τον αποτρόπαιο θάνατο της Χόλι, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 10 Φεβρουαρίου μέσα σε ένα αγροτικό σπίτι, λίγο καιρό αφότου κατηγόρησε τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση, λέγοντας πως την είχε αφήσει έγκυο!

Στο σώμα της, είχε πολλαπλές μαχαιριές, ο λαιμός της ήταν κομμένος, ενώ είχαν κόψει και αφαιρέσει την μήτρα της.

Οι Αρχές ανέφεραν ότι ο δολοφόνος προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του και να βάλει φωτιά ώστε να εξαφανίσει κάθε στοιχείο.

Ένα μήνα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, η Αστυνομία συνέλαβε τον 38χρονο πατριό της Χόλι, για τρεις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά και για την κακοποίηση ενός 15χρονου κοριτσιού επί έξι συναπτά έτη.

Λίγο μετά, συνελήφθη και η 39χρονη σύζυγός του Ντέμπι Χόλαντ, με τις Αρχές να πιστεύουν πως γνώριζε και κάλυπτε τα σεξουαλικά του εγκλήματα.

Σχετικές ειδήσεις