ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Αίσθηση προκαλεί η επίθεση της Λίντσομ στη Μέι μέσω... μητρότητας!

Βρετανία: Αίσθηση προκαλεί η επίθεση της Λίντσομ στη Μέι μέσω... μητρότητας!

Η Λίντσομ το διαψεύδει καιδήλωσε «αηδιασμένη» από τη συνέντευξη στους Times λέγοντας ότι δεν ήταν αυτές οι πραγματικές της δηλώσεις.

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Βρετανία οι δηλώσεις της Άντρεα Λίντσομ, που άφηνε να εννοηθεί πως το γεγονός ότι έχει παιδιά την κάνει καλύτερη επιλογή για την πρωθυπουργία της Βρετανίας από την Τερέζα Μέι, η οποία δεν έχει παιδιά.

Σε συνέντευξή της στους Sunday Times, ερωτηθείσα εάν αισθάνεται «μαμά» στην πολιτική, η Λίντσομ είπε: «Δεν ξέρω την Τερέζα πολύ καλά, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα πρέπει να στεναχωριέται πολύ που δεν έχει παιδιά. Δεν θα ήθελα να υπάρξει μια διαμάχη του τύπου "η Άντρεα έχει παιδιά, η Τερέζα δεν έχει" γιατί αυτό θα ήταν φριχτό. Αλλά, πραγματικά πιστεύω ότι το να είσαι μαμά με κάνει να επενδύω πραγματικά στο μέλλον της χώρας, να επενδύω με έναν ρεαλιστικό τρόπο» είπε η Λίντσομ.

Η υποψήφια για την ηγεσία των Τόρις, με μήνυμά της στο Twitter διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα της καταλογίζουν οι Τάιμς και επιτίθεται στην εφημερίδα αναφέροντας: «Είναι εξοργιστικό. Είπα ακριβώς τα αντίθετα. Είμαι αηδιασμένη».

Από την πλευρά της η εφημερίδα επιμένει στα όσα αναφέρει και μάλιστα ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter το ηχητικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Λίντσομ.

Η Μέι, μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο για το δημοσίευμα.

Σχετικές ειδήσεις