ΚΟΣΜΟΣ

Προεδρικές εκλογές-ΗΠΑ: Ανακοινώνει Αντιπρόεδρο ο Ντόναλντ Τραμπ (Vid)

Προεδρικές εκλογές-ΗΠΑ: Ανακοινώνει Αντιπρόεδρο ο Ντόναλντ Τραμπ (Vid)

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε τις συνομιλίες του για να καταλήξει στο άτομο που θα προτείνει ως αντιπρόεδρο, και ανακοίνωσε ότι η τελική του επιλογή θα ανακοινωθεί αύριο (15/7) στη Νέα Υόρκη.

«Θα ανακοινώσω την επιλογή μου για αντιπρόεδρο την Παρασκευή στις 11 πμ στο Μανχάταν. Ακολουθούν λεπτομέρειες», είπε ο Τραμπ μέσω του Tweeter αργά χθες.

Χθες ο Τραμπ συναντήθηκε με τον κυβερνήτη της Ιντιάνα Μάικ Πενς, και μετά με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νουτ Γκίνγκριτς. Η οικογένειά του συναντήθηκε τη Τρίτη με τον κυβερνήτη του Νιού Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι, με τον οποίο μιλά σε καθημερινή βάση.

Επίσης, ο γερουσιαστής Τζεφ Σέσιονς, 69, από την Αλαμπάμα, ο οποίος είναι στενός σύμβουλος του Τραμπ, εθεάθη να μπαίνει στο ξενοδοχείο Κόνραντ στην Ιντιανάπολις, όπου έμενε ο Τραμπ.

Μια εσωτερική πηγή της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ είπε ότι ο υποψήφιος τείνει προς τον Πενς, αλλά θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη. «Δεν έχει γίνει μέχρι να γίνει», πρόσθεσε, λέγοντας ότι ο Τραμπ προσπαθούσε να αποφασίσει μεταξύ του Πενς και του Γκίνγκριτς.

Ο Τραμπ θα λάβει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος επίσημα την επόμενη εβδομάδα στο Κλίβλαντ του Οχάιο, ενώ ο Πενς έχει περιθώριο μέχρι αύριο να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο για άλλη μια θητεία ως κυβερνήτης πολιτείας.

Στη συνάντησή του με τον Τραμπ στην κυβερνητική κατοικία παραβρέθηκαν η κόρη και ο γαμπρός του Τραμπ, καθώς και δύο από τα παιδιά του.

Σχετικές ειδήσεις