ΚΟΣΜΟΣ

ΦΡΙΚΗ στην Ταϊβάν: Κάηκαν ζωντανοί 26 επιβάτες λεωφορείου – Σοκαριστικές εικόνες

ΦΡΙΚΗ στην Ταϊβάν: Κάηκαν ζωντανοί 26 επιβάτες λεωφορείου – Σοκαριστικές εικόνες

Είκοσι έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 24 Κινέζοι τουρίστες έχασαν τη ζωή τους σήμερα, Τρίτη (19/07/2016) στην Ταϊβάν, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε τουριστικό λεωφορείο σε λεωφόρο κοντά στο Αεροδρόμιο Ταογιουάν της Ταϊπέι.

Νεκροί είναι επίσης, ο οδηγός του οχήματος και ο ξεναγός, κι οι δύο από την Ταϊβάν, σύμφωνα με τις ταϊβανέζικες αρχές.

Τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν το λεωφορείο να βρίσκεται στην άκρη του δρόμου και να έχει παραδοθεί στις φλόγες, ενώ πυκνοί, μαύροι καπνοί το καλύπτουν.

kina4

Σύμφωνα με το Taiwan News, όλα συνέβησαν όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να πέσει στα κιγκλιδώματα. Στη συνέχεια ξέσπασε πυρκαγιά με τους επιβάτες να εγκλωβίζονται στο εσωτερικό του οχήματος, καθώς οι πόρτες είχαν «μπλοκάρει» και να βρουν τραγικό θάνατο.

Το κρατικό συμβούλιο για τις υποθέσεις της Ταϊβάν ενεργοποίησε αμέσως έναν μηχανισμό αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών μετά το "σοβαρό συμβάν", σύμφωνα με ανακοίνωση.

Το κρατικό συμβούλιο προσθέτει ότι μια ομάδα εργασίας θα αποσταλεί στην Ταϊβάν για να βοηθήσει τους συγγενείς των θυμάτων να αντιμετωπίσουν το γεγονός.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τις φωτογραφίες από το σημείο