ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Γνωστή πρώην παίκτρια ριάλιτι σκοτώθηκε πέφτοντας από τον πρώτο όροφο! (videos+photos)

Σοκ: Γνωστή πρώην παίκτρια ριάλιτι σκοτώθηκε πέφτοντας από τον πρώτο όροφο! (videos+photos)

Τραγικό θάνατο βρήκε μία πρώην παίκτρια ριάλιτι στη Βρετανία, πέφτοντας από τον πρώτο όροφο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι!

Η Aimee Spencer η οποία έχει εμφανιστεί στο ριάλιτι της ακολασίας του MTV Geordie Shore: Magaluf Madness, ενώ είχε και πλούσια, ανάλογη των προσόντων της, καριέρα ως webcam girl νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε κωματώδη κατάσταση, αφού ένας 28χρονος φέρεται να την έσπρωξε στο κενό από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Μπράιτον.

Σύμφωνα με τη «Sun», ο ύποπτος συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας, όπως και μία συνομήλικός του, η οποία κατηγορείται ότι προμήθευσε τους καλεσμένους στο πάρτι με σκληρά ναρκωτικά.

Το εντυπωσιακό μοντέλο, γνωστό στο χώρο ως Carla Mai, υπέκυψε τελικά στα σοβαρότατα τραύματά του την περασμένη Δευτέρα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να κρατηθεί στη ζωή.

«Η όμορφη, ιδιόμορφη μοναδική κόρη, αδερφή και φίλη δυστυχώς απεβίωσε στις 16:47, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου», επιβεβαίωσε η οικογένειά της, συμπληρώνοντας: «Αφήνει πίσω της αναμνήσεις σε φίλους και συγγενείς που είχαν την τύχη να μοιραστούν τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό της για τη ζωή»…

Η Aimee, η οποία ήταν επίσης σεφ με ειδίκευση στα υγιεινά πιάτα, είχε εμφανιστεί επίσης στο ντοκιμαντέρ του BBC «Η αλήθεια για τα Webcam Girls».

Σχετικές ειδήσεις