ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στη Γερμανία: Ανθρωποκυνηγητό για μια ένοπλη γυναίκα στην Κολωνία

Συναγερμός στη Γερμανία: Ανθρωποκυνηγητό για μια ένοπλη γυναίκα στην Κολωνία

Συναγερμός σήμανε στη γερμανική αστυνομία έπειτα από αναφορές για μία ένοπλη γυναίκα μέσα σε κτήριο γραφείων στην πόλη της Κολωνίας,την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας. Όλοι οι εργαζόμενοι έλαβαν εντολή να παραμείνουν στα γραφεία τους, καθώς η έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη, σύμφωνα με την εφημερίδα Express.

Σύμφωνα με την Bild, η γερμανική αστυνομία βρισκόταν ήδη στο κτήριο έχοντας ένταλμα σύλληψης για ένα πρόσφυγα που καταζητείτο για απειλές εναντίον άλλων προσφύγων σε κέντρο ασύλου την Τετάρτη 27 Ιουλίου και ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν μέσα στο γραφείο ευρέσεως εργασίας, όταν έλαβαν ειδοποίηση για την ύπαρξη ενόπλου εντός του χώρου.

Εντωμεταξύ η Bild αναφέρει ότι η αστυνομία συνέλαβε πέντε άτομα, κατά τη διάρκεια της έρευνας στο κτήριο, εκ των οποίων αργότερα οι τέσσερις αφέθησαν ελεύθεροι, αναφορά που παραπέμπει στην υπόθεση του πρόσφυγα που καταζητείτο.

Μιλώντας με την εφημερίδα, εκπρόσωπος της αστυνομίας αρχικά είχε δηλώσει: «Η κατάσταση δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη».

«Αποστολή της Αστυνομίας στο γραφείο εργασίας στην οδό Luxemburger, λόγω απειλητικής συμπεριφοράς. Πληροφορίες για ύπαρξη βόμβα είναι ψευδείς», είχε ανακοινώσει η αστυνομία στο Twitter.

Άλλα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδαν την πληροφορία αυτόπτη μάρτυρα σχετικά με μια γυναίκα, η οποία φερόταν ότι απείλησε με όπλο ένα άτομο μέσα στο γραφείο ευρέσεως εργασίας.

Τελικώς, λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι επρόκειτο για εσφαλμένο συναγερμό.

Σχετικές ειδήσεις