ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτα πράγματα στο Ρίο, παραμονές των Ολυμπιακών: Τεράστιο κύμα σάρωσε το κέντρο Τύπου (vid)

Απίστευτα πράγματα στο Ρίο, παραμονές των Ολυμπιακών: Τεράστιο κύμα σάρωσε το κέντρο Τύπου (vid)

Το απόλυτο χάος επικράτησε κατά μήκος της διάσημης παραλίας της Κοπακαμπάνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όταν ένα κύμα ύψους 4,5 μέτρων έσκασε στην ακτή!

Το κτίριο μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων, που βρίσκεται στην πασίγνωστη παραλία πλημμύρισε, ενώ πλέον εκφράζονται φόβοι πως μπορεί να καταρρεύσει!

«Είναι καταραμένοι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016 στο Ρίο», αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Daily Mail, περιγράφοντας το τελευταίο αρνητικό περιστατικό που έρχεται από τη βραζιλιάνικη πόλη, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

36CCD8A200000578 3719396 image a 3 1470126216620

Το κύμα που χτύπησε με μανία το πρωί του Σάββατου, προξένησε ζημιές και σε κτιριακή εγκατάσταση του NBC, την οποία θα χρησιμοποιούσε για την κάλυψη των Αγώνων!

Στην παραλία της Κοπακαμπάνα θα διεξαχθούν αρκετά Ολυμπιακά αθλήματα, όπως beach volley, μαραθώνιος κολύμβησης και το τρίαθλο.

Υλικό που κατέγραψε κάμερα από το σημείο του περιστατικού, απεικονίζει το νερό να βγαίνει στην παραλία και να φτάνει μέχρι την αρχή του δρόμου, ο οποίος βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από την ακτή.

Οι λουόμενοι αναγκάστηκαν να σηκωθούν άρον άρον από την παραλία και να βρουν καταφύγιο, καθώς το κύμα έβγαινε με δύναμη έξω από τη θάλασσα, παρασύροντας τα πράγματα που είχαν μαζί τους.

Το χειρότερο όμως είναι η καταστροφή που έγινε στο κτίριο που δημιουργήθηκε για τη μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο θα χρησιμοποιούσαν οι ξένοι ανταποκριτές για την κάλυψη των Αγώνων.

Σχετικές ειδήσεις