ΚΟΣΜΟΣ

Μυστικά και ψέματα: Οι άγνωστοι έρωτες της Νταϊάνα και ένας μυστήριος θάνατος

Μυστικά και ψέματα: Οι άγνωστοι έρωτες της Νταϊάνα και ένας μυστήριος θάνατος

Παράλληλες σχέσεις και μια κρυφή ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας των φωτογράφων που την κυνηγούσαν παντού, είχε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του προσωπικού της σωματοφύλακα, Κεν Γουάρφ, η Νταϊάνα για να διασκεδάσει την πλήξη που ένιωθε στο γάμο της είχε διάφορες σχέσεις, ενίοτε και παράλληλες.

Ο μεγάλος της έρωτας παρέμενε ο λοχαγός του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ, ωστόσο φαίνεται πως ήταν αρκετά ..ζωηρή στις προσωπικές της σχέσεις.

Ένας εκ των ανδρών με τους οποίους συνδέθηκε ερωτικά ήταν, σύμφωνα με τον Γουάρφ, ο προκάτοχός του στην προσωπική της ασφάλεια, Μπάρι Μανάκι.

Μάλιστα, λέγεται ότι κάποτε τους …τσάκωσαν και για το λόγο αυτό ο Μανάκι εκδιώχθηκε από το παλάτι.

Ένα χρόνο αργότερα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο και ο Χιούιτ είχε πει εμπιστευτικά στον Γουάρφ ότι τον «έβγαλαν από τη μέση» οι μυστικές υπηρεσίες.

Παράλληλα με τον Χιούιτ, η Νταϊάνα ωστόσο φαίνεται ότι είχε σχέση με έναν πωλητή αυτοκινήτων αλλά και με έναν έμπορο έργων τέχνης!

Όλα αυτά βέβαια συνέβαιναν μακριά από το παλάτι, σε διάφορα σπίτια που της παραχωρούσαν φίλοι της.

Στα απομνημονεύματά του ο Γουαρφ αναφέρει ότι η πριγκίπισσα είχε «κόλλημα» με τα μέντιουμ στα οποία τηλεφωνούσε για να της δώσουν συμβουλές στα προσωπικά της αδιέξοδα.

Σχετικές ειδήσεις