ΚΟΣΜΟΣ

Καμαριέρα κατά Στρος Καν: Είναι βίαιος και σαδιστής

Καμαριέρα κατά Στρος Καν: Είναι βίαιος και σαδιστής
Η καμαριέρα που κατηγόρησε τον Dominique Strauss-Kahn για σεξουαλική παρενόχληση ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του...

Η καμαριέρα που κατηγόρησε τον Dominique Strauss-Kahn για σεξουαλική παρενόχληση ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του για τις ανυπολόγιστες πληγές που τις προκάλεσε όπως η ίδια αναφέρει η «βίαιη και σαδιστική του συμπεριφορά».

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της Nafissatou Diallo τονίζουν στη δικογραφία που συνέταξαν ότι ο πρώην Γενικός Διευθυντής του ΔΝΤ: «Κακοποίησε βίαια και με πρόθεση την Κ. Diallo, ενώ παράλληλα ταπείνωσε τη γυναικεία της αξιοπρέπεια».

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η 32χρονη καμαριέρα τραυματίστηκε τόσο στον ώμο όσο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού της από την επίθεση που δέχθηκε από τον Strauss-Kahn.

Για μια ακόμη φορά, η πλευρά της αφρικανής υπαλλήλου του ξενοδοχείου επεσήμανε ότι δεν γνώριζε την ταυτότητα του 62χρονου Γάλλου αξιωματούχου πριν το συγκεκριμένο περιστατικό.

Οι δικηγόροι του Strauss-Kahn παραμένουν σταθεροί στη γραμμή τους περί ψευδής εξιστόρησης των γεγονότων από την Diallo, ενώ θα επιστρέψουν στα αμερικανικά δικαστήρια για την πολύκροτη υπόθεση στις 23 Αυγούστου.