ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Έμεινε αναίσθητη και την κουβάλησε σπίτι του για να την βιάσει (video)

Σοκ: Έμεινε αναίσθητη και την κουβάλησε σπίτι του για να την βιάσει (video)

Ο δράστης αρχικά αρνήθηκε ότι είχε επαφή με το θύμα, αλλά αργότερα παραδέχθηκε ότι την είδε, αλλά δεν ήταν «αρκετά όμορφη» και ότι «δεν ήταν ο τύπος του».

Ένας πρώην επαγγελματίας μαχητής MMA κατηγορείται για απαγωγή και επίθεση σε μια αναίσθητη γυναίκα, αφού την κουβάλησε στον ώμο του από ένα μπαρ της Αριζόνα.

Ο 28χρονος Rodolfo Ramirez φέρεται να είδε το θύμα έξω από ένα μπαρ αναίσθητο και το μετέφερε στη συνέχεια σε γκαράζ όπου της επιτέθηκε. Αργότερα, την πήρε στο σπίτι του και την βίασε δύο φορές πριν τελικά την πετάξει σε μια διασταύρωση.

Μία φίλη του θύματος είπε ότι την άφησε για λίγο έξω από το μπαρ για να πάρει το αυτοκίνητό της, αλλά όταν γύρισε πίσω, το θύμα έλειπε.

Όταν ανακρίθηκε από την αστυνομία, ο 28χρονος αρχικά αρνήθηκε ότι είχε επαφή με το θύμα. Ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα ήταν μεθυσμένη και η φίλη της την έριξε σε αυτόν και έφυγε.

Ωστόσο αργότερα παραδέχτηκε είχαν κάνει «συναινετικό» σεξ αρκετές φορές. Στη συνέχεια, ο 28χρονος ομολόγησε ότι η γυναίκα δεν θα μπορούσε να έχει συναινέσει λόγω της μέθης της.

Ο Ramirez συνελήφθη την Τετάρτη (21/09) με δύο κατηγορίες για απαγωγή, τρεις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση.

Σχετικές ειδήσεις