ΚΟΣΜΟΣ

O Κιμ Γιονγκ Ουν προειδοποιεί: Χίλαρι και Τραμπ, προσέξτε!

O Κιμ Γιονγκ Ουν προειδοποιεί: Χίλαρι και Τραμπ, προσέξτε!

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέαςσυγκαλυμμένα απειλεί τους δύο υποψηφίους για την προεδρία των ΗΠΑ, όποιος εκλεγεί, να μην ακολουθήσει τον δρόμο του Μπάρακ Ομπάμα.

«Αν θέλουν οι ΗΠΑ να παραμείνουν μια μεγάλη δύναμη, είτε η Χίλαρι Κλίντον είτε ο Ντόναλντ Τραμπ, ανάλογα με το ποιος από τους δύο θα νικήσει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, θα πρέπει να επιχειρήσουν να κάνουν μια νέα αρχή στις σχέσεις με την Βόρεια Κορέα», είπε σε συνέντευξή του ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Πρόσεχε Τραμπ! Πρόσεχε Χίλαρι! Οι ΗΠΑ, η μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη στον κόσμο, ντροπιάστηκε στα μάτια όλου του κόσμου. Η Αμερική με τον Ομπάμα υπήρξε "απερίσκεπτη" και έβαλε τον κόσμο στο χείλος ενός καταστροφικού πυρηνικού πολέμου με την Βόρεια Κορέα. Οι ΗΠΑ θα πρέπει να έχουν πάρει ένα μάθημα από την μακρά αντιπαράθεση με την Βόρεια Κορέα», τόνισε στην συνέντευξή του ο ηγέτης Βόρειας Κορέας.

«Η μόνη διέξοδος για τις ΗΠΑ για να απαλλαγούν από αυτή την "οδύνη" είναι να επανεξετάσουν την πολιτική τους απέναντι στη Βόρεια Κορέα και να κάνουν μια νέα αρχή. Αυτό από μόνο του θα βοηθήσει τις ΗΠΑ να σώσουν την φήμη τους ως μεγάλη δύναμη», δήλωσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Πηγή: express.co.uk

Σχετικές ειδήσεις