ΚΟΣΜΟΣ

Ο Χιου Χέφνερ διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του. Ο ιδρυτής του Playboy «είναι καλά»!

Ο Χιου Χέφνερ διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του. Ο ιδρυτής του Playboy «είναι καλά»!

O ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ «είναι καλά» και απολαμβάνει τη ζωή, ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος Τύπου του, διαψεύδοντας σχετικό δημοσίευμα ότι οι συνεργάτες του 90χρονου εκδότη εκφράζουν φόβους ακόμα και για τη ζωή του.

Η εκπρόσωπος Τύπου σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ο Χέφνερ υποφέρει από πόνους στη μέση τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι «τον δυσκολεύουν λίγο στο να κυκλοφορεί, αλλά στα 90 του χρόνια απολαμβάνει τη ζωή και απασχολείται σε μεγάλο βαθμό σε καθημερινές δραστηριότητες σχετικά με την έκδοση του περιοδικού».

Η ανακοίνωση της εκπροσώπου του εκδόθηκε έπειτα από ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα New York Post, στο οποίο ο συντάκτης επικαλείται ανώνυμες πηγές που υποστηρίζουν ότι ο Χέφνερ έχει χάσει πολύ βάρος και ζυγίζει πλέον γύρω στα 40 κιλά.

Εδώ και αρκετούς μήνες πάντως, ο 90χρονος δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση.

hefner crystal

Η τρίτη του γυναίκα Κρίσταλ, ηλικίας 30 ετών, μια πρώην Playmate την οποία παντρεύτηκε ο Χέφνερ το 2012, ανήρτησε αυτήν την εβδομάδα στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες όπου απεικονίζεται η ίδια σε ταξίδι στο Παρίσι, δεν αναφέρεται ωστόσο καθόλου στο σύζυγό της…

Σχετικές ειδήσεις