ΚΟΣΜΟΣ

Σκηνές πανικού στη Νεβάδα – Αεροπλάνο συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή

Σκηνές πανικού στη Νεβάδα – Αεροπλάνο συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή

Αεροσκάφος συνετρίβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) σε χώρο πάρκινγκ στην πόλη Έλκο της Νεβάδα στις ΗΠΑ - Πανικός από την φωτιά που ξέσπασε αμέσως μετά την συντριβή - Για τέσσερις νεκρούς κάνουν λόγο τα διεθνή Μέσα

ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ – ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ

Ανατριχιαστικά είναι τα ντοκουμέντα που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου από το αεροπλάνο που συνετρίβη στη Νεβάδα.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε αμέσως μετά τη συντριβή έκαψε ολόκληρο το πάρκινγκ, ενώ όσοι ήταν στο σημείο έτρεξαν να σωθούν.

582fdd68c36188852e8b4591

Νεκροί φαίνεται πως είναι οι 4 επιβάτες ενός αεροσκάφους τύπου “Piper PA 31”. Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός γιατρού του Έλκο, το αεροσκάφος είχε μόλις απογειωθεί από την περιοχή, μεταφέροντας έναν καρδιοπαθή ασθενή, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γιούτα.

Ένας εργαζόμενος του καζίνο Gold Dust, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο του περιστατικού έκανε λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν μετά τη συντριβή.

Κοντά στην περιοχή βρίσκεται και το τοπικό αεροδρόμιο της Έλκο, όπου κατά πάσα πιθανότητα το αεροσκάφος επρόκειτο να προσγειωθεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7.35 μ.μ. τοπική ώρα.

Σχετικές ειδήσεις