ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη ιστορία: Το τατουάζ του αποκάλυψε ότι ήταν ο δολοφόνος

Απίστευτη ιστορία: Το τατουάζ του αποκάλυψε ότι ήταν ο δολοφόνος

Μπροστά σε ένα απρόσμενο εύρημα βρέθηκε η ισπανική αστυνομία, όταν συνέλαβε έναν ύποπτο για φόνο, ο οποίος είχε «χτυπήσει» στον ώμο του την ακριβή ημερομηνία θανάτου της συντρόφου του με το μήνυμα «σε ευχαριστώ για όλα».

Ο άνδρας με το τατουάζ ήταν καταζητούμενος στη Γερμανία, καθώς θεωρούταν ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονίας της συντρόφου του, στην Βαυαρία. Το πτώμα της άτυχης κοπέλας είχε βρεθεί την περασμένη εβδομάδα από τη μητέρα της σε ένα κτήριο στην πόλη Freyung, κοντά στα σύνορα με την Τσεχία. Αν και η αυτοψία έδειξε ότι ο θάνατος της κοπέλας είχε επέλθει περίπου τρεις εβδομάδες πριν την βρουν, ωστόσο κανείς δεν ήταν σίγουρος για την ακριβή ημερομηνία.

Φαίνεται όμως πως ο συλληφθείς γνωρίζει πολύ περισσότερα... Το τατουάζ στον αριστερό του ώμο αποτελεί, σύμφωνα με τις Αρχές, ισχυρή απόδειξη της ενοχής του, αφού εκτός από το όνομα της κοπέλας «Λίζα», περιέχει δύο ημερομηνίες, την ημερομηνία γέννησης και θανάτου (;) της κοπέλας, αλλά και το μήνυμα: «Σ' ευχαριστώ για όλα», γραμμένο στα ισπανικά.

Ο συλληφθείς τέθηκε υπό κράτηση στην Lloret de Mar της Καταλονίας, μαζί με τον 18 μηνών αγοράκι του ζευγαριού.