ΚΟΣΜΟΣ

«Αυτή είναι η κόρη μου!» - Σοκαρισμένος Σουηδός πατέρας αναγνωρίζει τη «μικρή Μαντλίν» (Pics+Vid)

«Αυτή είναι η κόρη μου!» - Σοκαρισμένος Σουηδός πατέρας αναγνωρίζει τη «μικρή Μαντλίν» (Pics+Vid)

Εξαφάνιση Μαντλίν:Διαπιστώθηκε ότι δεν είναι η Μαντλίν ΜακΚαν η άστεγη, η οποία εντοπίσθηκε στην Ρώμη και σύμφωνα με πολλούς δημοσιογράφους, αλλά και αστυνομικούς, μοιάζει εκπληκτικά με το κοριτσάκι από τη Βρετανία, το οποίο εξαφανίσθηκε το 2007, σε ηλικία 4 ετών, στην Πορτογαλία.

Αυτό αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία η άστεγη κοπέλα που φωτογραφήθηκε στην «Αιώνια Πόλη», στην πραγματικότητα είναι μια Σουηδή 21 ετών, η οποία είχε έρθει στην Ρώμη για να μάθει την ιταλική γλώσσα.

maddie

Σύμφωνα με την μαρτυρία του πατέρα της, ο οποίος την αναγνώρισε βλέποντας τις φωτογραφίες της στις εφημερίδες και στη τηλεόραση, η κοπέλα λέγεται Έμπλα Γιαουρογιάρβι και υποφέρει από το σύνδρομο του Άσμπεργκερ, το οποίο ανήκει στις διαταραχές του αυτιστικού φάσματος.

Ο πατέρας της Έμπλα πρόκειται να ταξιδέψει σύντομα στην Ιταλία για να μπορέσει να επιστρέψει με την κόρη του στην Στοκχόλμη.

maddie1

«Εξαφανίστηκε. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι θα πήγαινε στην Ιταλία. Ζήτησα βοήθεια από τη σουηδική αστυνομία, αλλά δεν έγινε τίποτα. Θέλω να επιστρέψει σπίτι», είπε ο πατέρας της 21χρονης, ο οποίος είχε επικοινωνήσει με την ιταλική αστυνομία από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της.

3AA81FB000000578 3958402 MailOnline can reveal the mystery woman found in Rome is 21 year a 20 1479837705803

Αξίζει να σημειωθεί, πως η νεαρή κοπέλα περιφερόταν εδώ και καιρό στους δρόμους της Ρώμης, λέγοντας στους αστυνομικούς πως ονομάζεται «Μαρία». Όσοι την είδαν από κοντά, ανέφεραν πως είναι πολύ ευγενική, δεν ζητιάνευε, δεν έπαιρνε χρήματα από ξένους και μιλούσε μόνο αγγλικά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb

Source: DailyMail.co.uk

Σχετικές ειδήσεις