ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Στραγγάλισε την καλλονή φίλη του γιατί νόμιζε ότι ήταν ο «Σατανάς»

Φρίκη: Στραγγάλισε την καλλονή φίλη του γιατί νόμιζε ότι ήταν ο «Σατανάς»

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 28χρονης Sarrah από τον φίλο της, ο οποίος την στραγγάλισε γιατί φωνές τού ψιθύριζαν ότι η άτυχη κοπέλα ήταν ο Σατανάς και θα την έσωζε μόνο αν την σκότωνε.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Newcastle της Βρετανίας, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το φρικτό έγκλημα, με θύμα μια 28χρονη καλλονή. Δράστης ο 31χρονος φίλος της, Edwin Gyekye, ο οποίος την στραγγάλισε με τα εσώρουχα της και στη συνέχεια τοποθέτησε το σώμα της σε σχήμα σταυρού, ισχυριζόμενος ότι φωνές του έλεγαν πως «εκείνη είναι ο Σατανάς».

Ο Edwin και η Sarah είχαν μετακομίσει στο Newcastle το 2013, όπου και συγκατοικούσαν. Ο 31χρονος, ωστόσο, είχε διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια πριν χρόνια, ενώ από τη στιγμή που μετακόμισαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, έπαψε να παίρνει τα φάρμακά του και άρχισε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Μόλις δύο εβδομάδες πριν το μοιραίο βράδυ, άρχισε να ακούει φωνές μέσα στο κεφάλι του.

3B54F8AB00000578 0 image a 37 1481622701401

«Ο κατηγορούμενος είπε στον ψυχίατρο ότι η Sarrah ήταν ο Σατανάς και έπρεπε να την σκοτώσει αν ήθελε να επιστρέψει η πραγματική Sarrah πίσω. Όταν την κοίταξε είχε το πρόσωπό του Διαβόλου και την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια. Πρόκειται ξεκάθαρα για μία ωμή επίθεση στο κεφάλι και στο πρόσωπο», σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο.
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες, ενός από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα στην ιστορία του Newcastle. Ο 31χρονος αφού πρώτα χτύπησε βάναυσα την νεαρή φοιτήτρια, την έπνιξε χρησιμοποιώντας τα εσώρουχά της και μία ζακέτα. Το θύμα σύμφωνα με το πόρισμά είχε 20 μελανιές, 13 κοψίματα και 9 εκδορές στο κεφάλι και στο λαιμό, ενώ έφερε και 6 χτυπήματα που προέρχονταν πιθανότατα από αεροβόλο όπλο. Το άψυχο σώμα της κείτονταν στο πάτωμα, έχοντας τα χέρια της τεντωμένα σε σχήμα σταυρού.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν, ο Gyekye , επιτέθηκε σε έναν από αυτούς, δαγκώνοντάς του το χέρι. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα σχετικά με τον περιστατικό αυτό εκείνος υποστήριξε ότι «ο αστυνομικός δεν ήταν άνθρωπός και έπρεπε να πιει το αίμα του προκειμένου να τον εξαγνίσει».

Στο δικαστήριο ο Edwin Gyekye δήλωσε ένοχος για ανθρωποκτονία ζητώντας να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της πνευματικής αστάθειας.

Σχετικές ειδήσεις