ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Γερμανία: Αυτός είναι ο μακελάρης του Βερολίνου (Pic)

Επίθεση Γερμανία: Αυτός είναι ο μακελάρης του Βερολίνου (Pic)

Τρομοκρατική επίθεσηΒερολίνο:Στη δημοσιότητα έδωσε η Berliner Zeitung τη φωτογραφία του υπόπτου οδηγού του φορτηγού της δολοφονικής επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου τη Δευτέρα 19 Δεκέμβρη.

Δείτε τη φωτογραφία του στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

Η γερμανική αστυνομία αναζητά πλέον έναν 24χρονο Τυνήσιο έπειτα από τον εντοπισμό των εγγράφων παραμονής του κάτω από το κάθισμα του οδηγού του φορτηγού που σκόρπισε τον θάνατο το απόγευμα της Δευτέρας 19 Δεκέμβρη, αναφέρει σήμερα στην ηλεκτρονική του έκδοση το περιοδικό Der Spiegel.

Σύμφωνα με το Der Spiegel, το οποίο ωστόσο δεν αναφέρει τις πηγές του, το έγγραφο αυτό φέρει το όνομα «Ανίς Α.» και ο κάτοχός του είναι γεννημένος το 1992 στην πόλη Ταταουίν. Ο άνδρας αυτός θεωρείται ότι κυκλοφορεί με πολλά ονόματα.

Από την πλευρά του, ο δημόσιος ραδιοφωνικός σταθμός της χώρας rbb μετέδωσε σήμερα ότι τα ξημερώματα η αστυνομία συνέλαβε έναν ακόμη ύποπτο σε σχέση με την ίδια επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους.

Χθες το απόγευμα η αστυνομία άφησε ελεύθερο έναν Πακιστανό, ο οποίος ζητούσε πολιτικό άσυλο κι είχε συλληφθεί κοντά στον τόπο της τραγωδίας έπειτα από την επίθεση, ενώ οι Αρχές προειδοποίησαν ότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και ενδέχεται να οπλοφορεί.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την αιματηρή επίθεση στο Βερολίνο.

Σχετικές ειδήσεις