ΚΟΣΜΟΣ

Κυριάκος Αμοιρίδης - Αποκάλυψη – σοκ: Έτσι δολοφόνησαν τον Έλληνα πρέσβη η σύζυγος του κι ο εραστής

Κυριάκος Αμοιρίδης - Αποκάλυψη – σοκ: Έτσι δολοφόνησαν τον Έλληνα πρέσβη η σύζυγος του κι ο εραστής

Κυριάκος Αμοιρίδης:Ο γενικός εισαγγελέας φέρεται να συγκέντρωσε στοιχεία που ενοχοποιούν το «ζεύγος» - Συνολικά τέσσερις οι συλλήψεις για τη «σκοτεινή» υπόθεση.

francoise copy
001 1

Συνελήφθη η Φρανουσάζ Αμοιρίδη, σύζυγος του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, καθώς θεωρείται η βασική ύποπτη για τη δολοφονία του.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές της χώρας, το πτώμα που βρέθηκε στο καμένο αυτοκίνητο ανήκει στον Έλληνα πρέσβη, Κυριάκο Αμοιρίδη.

Σύμφωνα με την Ο' Globo, ο εισαγγελέας ζήτησε τη σύλληψη ακόμα τριών ανθρώπων που φέρονται να σχετίζονται με τη δολοφονία: του στρατιωτικού

Sergio Gomes Moreira Filho, που φέρεται να είναι ο εραστής της Φρανσουάζ Αμοιρίδη και δύο συνεργών του.

Ο στρατιωτικός, που φέρεται να διατηρούσε σχέση με τη σύζυγο του πρέσβη, είναι μόλις 29 ετών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Filho ομολόγησε το έγκλημα, ενώ οι δύο συνεργοί του ανέφεραν ότι ο ιθύνων νους της δολοφονίας είναι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, ωστόσο εκείνη φέρεται να το αρνείται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Sergio Gomes Moreira Filho εμφανίζεται σε ένα βίντεο που τον απεικονίζει να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι του Ελληνα πρέσβη.

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Ο Κυριάκος Αμοιρίδης, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε λευκό αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει, είχε εξαφανιστεί για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες, ενώ είχε επικρατήσει σύγχυση σχετικά με την απουσία του, καθώς εμφανιζόταν να έχει άδεια μέχρι τις 9 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρεται, βρέθηκε αίμα του Έλληνα διπλωμάτη στον καναπέ του σπιτιού της γυναίκας του στην περιοχή Nova Iguaçu, όπου έκαναν διακοπές, και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Αμοιρίδης δολοφονήθηκε εκεί, πριν μεταφερθεί στο λευκό αυτοκίνητο, όπου και απανθρακώθηκε.

Η αστυνομία, μάλιστα, γνωρίζει ακριβώς την ώρα που έγινε η μεταφορά, περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας αναχωρεί για τη Βραζιλία, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες των βραζιλιάνικων Αρχών.





Σχετικές ειδήσεις