ΚΟΣΜΟΣ

Κυριάκος Αμοιρίδης - ΣΟΚ: Ούτε ιερό, ούτε όσιο η «μαύρη χήρα» - Χρησιμοποίησε μέχρι και το παιδί!

Κυριάκος Αμοιρίδης - ΣΟΚ: Ούτε ιερό, ούτε όσιο η «μαύρη χήρα» - Χρησιμοποίησε μέχρι και το παιδί!

Κυριάκος Αμοιρίδης:Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη στη Βραζιλία.

Για το έγκλημα έχουν συλληφθεί κι έχουν ομολογήσει η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, σύζυγος του διπλωμάτη και ο 29χρονος αστυνομικός εραστής της. Ο Sérgio Gomes Moreira Filho έχει ομολογήσει ότι εκείνος δολοφόνησε τον Αμοιρίδη, όπως ανακοίνωσε ο επιθεωρητής που ηγείται της έρευνας, χαρακτηρίζοντας «τραγική» και «άνανδρη» τη δολοφονία του Έλληνα διπλωμάτη.

Πέραν της συντρόφου και του αστυνομικού, έχει επίσης συλληφθεί ένας ξάδερφος του δράστη που φέρεται να έπαιξε ρόλο «τσιλιαδόρου» και να βοήθησε να απομακρυνθεί το πτώμα με την υπόσχεση ότι θα λάμβανε 80.000 ρεάις (25.000 δολάρια), τα οποία θα έδινε η σύντροφος του Κυριάκου Αμοιρίδη 30 μέρες μετά το έγκλημα.

Στην κατάθεσή του, ο αστυνομικός ισχυρίζεται ότι ήρθαν στα χέρια με τον Αμοιρίδη και ότι πυροβόλησε τον πρέσβη ενώ ήταν σε αυτοάμυνα, η αστυνομία, όμως, παρουσιάζει διαφορετική εκδοχή, καθώς όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει δείχνουν ότι ήταν προμελετημένο έγκλημα.

Για την ακρίβεια η αστυνομία εκτιμά ότι το «έγκλημα πάθους» το είχαν προσχεδιάσει η σύντροφός του, ως εγκέφαλος, και ο εραστής της.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, η Φρανσουάζ έφυγε από το σπίτι με τη 10χρονη κόρη τους για να έχει άλλοθι. Ο αστυνομικός μπήκε μέσα για να δολοφονήσει τον πρέσβη, ενώ ο ξάδερφός του κράταγε «τσίλιες».

Το άκρως σοκαριστικό είναι ότι η Φρανσουάζ επέστρεψε στο σπίτι μαζί με το παιδί! Έβαλε το κοριτσάκι για ύπνο και στη συνέχεια πήγε προς το σαλόνι, αλλά δίστασε γιατί φοβόταν να δει το πτώμα.

Έτσι, κατευθύνθηκε προς τα υπνοδωμάτια και ο εραστής της ανέλαβε να τυλίξει το πτώμα σε σεντόνι και να το απομακρύνει.

Βίντεο – ντοκουμέντο! Καρέ - καρέ η δολοφονία του Έλληνα πρέσβη

Είναι η στιγμή που ο αστυνομικός και δράστης του εγκλήματος Sérgio Gomes Moreira Filho μαζί με τον ξάδερφό του Eduardo Moreira de Melo μπαίνουν στο σπίτι του Έλληνα πρέσβη, Κυριάκου Αμοιρίδη, λίγες στιγμές πριν την δολοφονία του.

Το υλικό από τις κάμερες έξω από το σπίτι του πρέσβη που φέρνει στη δημοσιότητα η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Jornal National» σοκάρει.

Όπως θα δείτε στο ντοκουμέντο, διακρίνονται οι δύο άντρες έξω από το εξοχικό του ζεύγους να περιμένουν περίπου μία ώρα πριν εισέλθουν στην οικεία.

Οι δύο άντρες παραμένουν μέσα στην έπαυλη του άτυχου Αμοιρίδη περίπου τρεις ώρες και στη συνέχεια ο Sergio φεύγει μόνος με αυτοκίνητο και επιστρέφει με τα πόδια.

Αργότερα και συγκεκριμένα στις 3.20 τα ξημερώματα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι συνεργοί απομακρύνουν το πτώμα του πρέσβη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την δολοφονία του Έλληνα πρέσβη.

Σχετικές ειδήσεις