ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Κωνσταντινούπολη: Αυτός είναι ο μακελάρης του Reina (pic)

Επίθεση Κωνσταντινούπολη: Αυτός είναι ο μακελάρης του Reina (pic)

Καθώς το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα που σκόρπισε το θάνατο σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης συνεχίζεται, μια φωτογραφία ήρθε στο φως η οποία φέρεται να δείχνει τον δράστη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Θολές φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η τουρκική αστυνομία, δείχνουν τον ύποπτο, ο οποίος κατάφερε -μέσα στο χάος που προκάλεσε- να διαφύγει και να είναι ο Νο 1 καταζητούμενος στην Τουρκία, αυτή τη στιγμή.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τη φωτογραφία

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου ένας ένοπλος εισέβαλε στη ντισκοτέκ Ρέινα της Κωνσταντινούπολης κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Νέο Έτος και αφαίρεσε τη ζωή από 39 ανθρώπους, από τους οποίους οι 15 ή 16 είναι ξένοι. Ο ένοπλος σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, πυροβόλησε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη πριν μπει στη ντισκοτέκ και ανοίξει πυρ αδιακρίτως.

tourkia6

Σύμφωνα με το Sputnik, ο μακελάρης έφτασε έξω από το κλαμπ με ταξί με την αστυνομία της Τουρκίας να ανακρίνει τον οδηγό.

Η γκάφα με τον λάθος ύποπτο

Εν τω μεταξύ χθες, ένας πολίτης του Καζακστάν που βρισκόταν στην Τουρκία για επιχειρηματικούς λόγους, είδε τη φωτογραφία του να αναπαράγεται ευρέως στα πρωτοσέλιδα των τουρκικών και στη συνέχεια των διεθνών μέσων ενημέρωσης, ως ο καταζητούμενος ένοπλος που την Πρωτοχρονιά εισέβαλε στο κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη και με ένα καλάσνικοφ έσπειρε τον τρόμο, δολοφονώντας 39 και τραυματίζοντας 60 ακόμη άτομα που γιόρταζαν τον ερχομό του νέου έτους.

Τρομοκρατημένος από την παραπλανητική δημοσιότητα και φοβούμενος για τη ζωή του έσπευσε στην αστυνομική διεύθυνση της Zeytinburnu στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είχε σχέση με το αιματηρό γεγονός, την τρομοκρατία και το ISIS, όπως κατηγορείτο από τα ΜΜΕ και αρκετούς λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από όπου και διακινήθηκαν αρχικώς οι φωτογραφίες του.

Έπειτα από τις εξηγήσεις που δόθηκαν και τη σχετική έρευνα που διεξήχθη από την αστυνομία, ο Καζακστανός αφέθηκε ελεύθερος.



Σχετικές ειδήσεις