ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Ήταν δύο ή περισσότεροι οι δολοφόνοι στο Ρέινα;

Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Ήταν δύο ή περισσότεροι οι δολοφόνοι στο Ρέινα;

Όσο περνούν οι μέρες και οι προσπάθειες των αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δολοφόνου του Ρέινα είναι ακόμη άκαρπες, νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλάζουν άρδην τα δεδομένα για εκείνη την τραγική παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο παγκοσμίου φήμης κλαμπ.

Πλέον έπειτα από προσεκτική μελέτη των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ενισχύεται η πιθανότητα να υπήρχαν τουλάχιστον δύο τρομοκράτες που πραγματοποίησαν μαζί την επίθεση.

Στα βίντεο μέσα από το κλαμπ, ο δολοφόνος εμφανίζεται με ανοιχτόχρωμο παντελόνι όπως αυτό που φαίνεται να φορούσε σε βίντεο την ώρα που έμπαινε στο ταξί από το Ζεϊτίνμπουρνου για να μεταβεί στο Ρέινα ενώ στο βίντεο που τον εικονίζει να πυροβολάει και να εισέρχεται στο κλαμπ φοράει σκούρο παντελόνι. Η λεπτομέρεια αυτή αναιρεί τις εικασίες ότι άλλαξε ρούχα μέσα στο κλαμπ, πριν αποχωρήσει.

Η πληροφορία αυτή ενισχύεται και από τις μαρτυρίες ορισμένων θαμώνων που σώθηκαν από το μακελειό. Μάλιστα ο Σαουδάραβας Χάσαν Χασόγκι, που σώθηκε πέφτοντας στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου, δήλωσε σε αραβική ειδησεογραφική ιστοσελίδα ότι είδε τρεις δράστες να πυροβολούν, από τους οποίους η μία ήταν γυναίκα.