ΚΟΣΜΟΣ

Το ημερολόγιο του Κιμ Γιονγκ Ουν για το 2017 είναι γεμάτο με sexy αεροσυνοδούς (photos)

Το ημερολόγιο του Κιμ Γιονγκ Ουν για το 2017 είναι γεμάτο με sexy αεροσυνοδούς (photos)

Την sexy πλευρά της Βόρειας Κορέας... θέλησε να δείξει ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν στο επίσημο ημερολόγιο της χώρας για το 2017, βάζοντας τις αεροσυνοδούς του εθνικού αερομεταφορέα να χαμογελούν φορώντας μίνι φούστες!

Σύμφωνα με το Yonhap News, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Νότιας Κορέας, στο παρελθόν το επίσημο ημερολόγιο φιλοξενούσε στιγμιότυπα από αγροτικές περιοχές της χώρας.

Η κίνηση του Κιμ Γιονγκ Ουν να ζητήσει την αλλαγή των στολών, σύμφωνα με το πρακτορείο, ήταν μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες. Έτσι, στο ημερολόγιο του 2017, στις εννιά από τις δώδεκα σελίδες του εμφανίζονται γοητευτικές αεροσυνοδοί με μίνι φούστες (που αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία) και ψηλοτάκουνες γόβες.

Οι καυτές αεροσυνοδοί της Air Koryo εμφανίζονται να σερβίρουν όλο χαρά τους πελάτες της αεροπορικής και να σερβίρουν μπύρες σε μπαρ του αεροδρομίου.

Το εξώφυλλο του ημερολογίου γράφει «Ευτυχισμένο το Νέο Έτος» στην αγγλική γλώσσα και έχει την φωτογραφία μιας παρέας χαμογελαστών πιλότων και αεροσυνοδών.

Σχετικές ειδήσεις