Απίστευτο: Κέρδισε το Λόττο με αριθμούς που είδε στον ύπνο της πριν από 30 χρόνια!

Απίστευτο: Κέρδισε το Λόττο με αριθμούς που είδε στον ύπνο της πριν από 30 χρόνια!

Μια υπερτυχερή Καναδή κέρδισε το τζακ πoτ του Λόττο, το οποίο είχε φτάσει τα 5,3 εκατομμύρια δολάρια Καναδά, λίγο πριν από το τέλος του 2016, παίζοντας τους αριθμούς που είχε δει στον ύπνο της μια νύχτα του Μαΐου του 1989!

«Ξέρω απ’ έξω τους αριθμούς μου, καθώς για σχεδόν 30 χρόνια τους παίζω τακτικά. Πίστεψα ότι τους είδα στην οθόνη της τηλεόρασής μου το βράδυ μετά την κλήρωση, αλλά η όρασή μου δεν είναι καλή», εκμυστηρεύτηκε η νικήτρια Όλγκα Μπένο από το Ίστερν Πάσατζ της Νέας Σκωτίας, σύμφωνα με την Atlantic Lottery.

«Οπότε μετά το ξέχασα», συμπλήρωσε. Το επόμενο πρωί όμως, καθώς ξεφύλλιζε την εφημερίδα, ξαναείδε τους τυχερούς αριθμούς. «Στην αρχή σκέφτηκα "δεν μπορεί". Κάνει λάθος η εφημερίδα. Τότε είπα στην αδελφή μου "νομίζω ότι κέρδισα το Λόττο", αλλά αυτή μου απάντησε "καλά πάρε με πάλι όταν θα λες αλήθεια"».

Η νίκη αυτή αναμένεται να δώσει μια μεγάλη ανάσα στην Μπένο, η οποία πάσχει από καρκίνο, ενώ είχε αναγκαστεί να πουλήσει το σπίτι της και να μείνει στο νοίκι για να χρηματοδοτήσει τη θεραπεία της.

Τώρα η τυχερή Καναδή σχεδιάζει να αποκτήσει με τα κέρδη της μια κατοικία σε στυλ ράντσου με εύκολη πρόσβαση, όπως και να κακομάθει με ένα ταξίδι στην Disney World το σύζυγό της, τα παιδιά και τα εγγόνια της που τη βοήθησαν να επιζήσει μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, πριν από 10 χρόνια.

Εκτός από την Μπένο, άλλος ένας τυχερός από το δυτικό Καναδά κέρδισε στην κλήρωση αυτή της 28ης Δεκεμβρίου…