ΚΟΣΜΟΣ

Τζορτζ Μάικλ: Από τι πέθανε τελικά ο διάσημος τραγουδιστής

Τζορτζ Μάικλ: Από τι πέθανε τελικά ο διάσημος τραγουδιστής

Ειδήσεις | Τζορτζ Μάικλ: Οι βρετανικές Αρχές εξετάζουν ένα νέο σενάριο σχετικά με τις αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο του κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016 σε ηλικία 53 ετών.

ΓΙΑΤΙ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror», το σενάριο που εξετάζει η βρετανική αστυνομία είναι ο θάνατος του Μάικλ να προήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση, οι Αρχές είχαν χαρακτηρίσει τον θάνατο του διακεκριμένου τραγουδιστή ως «μη ύποπτο».

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από τα βρετανικά ΜΜΕ, η Μονάδα Εγκλημάτων της αστυνομίας του Τέιμς Βάλεϊ έχει αναλάβει ήδη την έρευνα γύρω από την υπόθεση.

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί η πληροφορία ότι ήδη έχουν κληθεί όλα τα φωτογραφικά πρακτορεία να παραδώσουν όλο το φωτογραφικό υλικό, που είχαν συγκεντρώσει οι παπαράτσι έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μάικλ, λίγες ώρες προτού ο διακεκριμένος μουσικός ερμηνευτής φύγει από τη ζωή.

Η βρετανική αστυνομία επιχειρεί, με αυτό τον τρόπο, να διαπιστώσει ποια άτομα ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο τραγουδιστή, λίγο πριν από τον θάνατό του.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τον Τζορτζ Μάικλ

Σχετικές ειδήσεις