Τουρκία: Ένας τραυματίας από τους πυροβολισμούς στο αστυνομικό τμήμα (vid)

Τουρκία: Ένας τραυματίας από τους πυροβολισμούς στο αστυνομικό τμήμα (vid)

«Τρεις τρομοκράτες επιχείρησαν να εισέλθουν μέσα στο κτήριο της αστυνομίας».

Ένας ένοπλος σκοτώθηκε και ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε στη διάρκεια συγκρούσεων που σημειώθηκαν σήμερα μπροστά από την έδρα της αστυνομίας στην πόλη Γκαζιαντέπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης.

Οι συνθήκες στις οποίες έγινε η ανταλλαγή πυρών δεν είναι ακόμη γνωστές, όμως το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι «τρεις τρομοκράτες επιχείρησαν να εισέλθουν μέσα στο κτήριο της αστυνομίας».

«Ένας τρομοκράτης εξουδετερώθηκε και δύο άλλοι διαφεύγουν», πρόσθεσε το NTV επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες και διευκρινίζοντας πως η αστυνομία διεξάγει επιχείρηση για να τους συλλάβει.

Το Reuters μετέδωσε επικαλούμενο αξιωματούχο των δυνάμεων ασφαλέιας πως οι αστυνομικοί σκότωσαν έναν επίδοξο καμικάζι βομβιστή που επιχείρησε να εισέλθει στο κτήριο της αστυνομίας.

Το φιλοκυβερνητικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή μετέδωσε χωρίς άλλες διευκρινίσεις πως συγκρούσεις ξέσπασαν μπροστά από την έδρα της αστυνομίας και πως ασθενοφόρα και ενισχύσεις έχουν σταλεί επιτόπου.

Σύμφωνα με το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan, αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για πυροβολισμούς και διευκρίνισαν πως ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε και ένας νεκρός, που πιστεύεται πως ήταν ένας από τους δράστες της επίθεσης, κείτεται στο έδαφος μπροστά από την έδρα της αστυνομίας.