ΚΟΣΜΟΣ

Η απίστευτη μεταμόρφωση μιας αλκοολικής όταν αποφάσισε να κόψει το ποτό (pics)

Η απίστευτη μεταμόρφωση μιας αλκοολικής όταν αποφάσισε να κόψει το ποτό (pics)

Είναι ίσως ένα από τα πιο απίστευτα «πριν και μετά» που έχουν δει το φως της δημοσιότητας!

Μια 30χρονη γυναίκα λοιπόν από το Χιούστον του Τέξας αποφάσισε να κόψει το αλκοόλ και αφού βρήκε την ψυχική (πρώτα από όλα) δύναμη έγινε αγνώριστη, αλλάζοντας κακές συνήθειες, ζωή και τελικά… σώμα!

maguire3

Το συγκλονιστικά εντυπωσιακό ταξίδι της Courtney Maguire ξεκίνησε με προτεραιότητα να πολεμήσει την εξάρτησή της από το αλκοόλ. Και πώς όχι όταν εξαιτίας του είχε πάρει σχεδόν 75 κιλά, αφού δεν ήταν σε θέση να ελέγχει τον αριθμό των θερμίδων που κατανάλωνε.

Η πεσμένη, δε, ψυχολογική της διάθεση την οδηγούσε ακόκα και σε «εκρήξεις» υπερφαγίας.

Εμπόδιο μάλιστα της γοητευτικής νεαρής (ευτυχώς όχι ανυπέρβλητο) στάθηκε και το γεγονός ότι προσέλκυε άνδρες οι οποίοι προτιμούσαν τις παχύσαρκες γυναίκες, ενθαρρύνοντάς την έτσι να τρώει συνεχώς!

maguire7

Η πρώτη της προσπάθεια να αδυνατίσει στέφθηκε με… αποτυχία το 2009, όταν τοποθέτησε χειρουργικά στο στομάχι της έναν γαστρικό δακτύλιο προκειμένου να χάσει βάρος.

Η εξάρτησή της της ωστόσο από το ποτό, αλλά και τα προβλήματα που προκάλεσε η συγκεκριμένη μέθοδος στον οργανισμό της την «ώθησαν» να πάρει ακόμα περισσότερα κιλά!

Το 2014 όμως η Maguire έβαλε στοίχημα με τον εαυτό της να «πετάξει» οριστικά το αλκοόλ έξω από τη ζωή της.

maguire9

Νηφάλια και βάζοντας στόχο να αποκτήσει το σώμα των ονείρων της αναζήτησε βοήθεια στην ιατρική επιστήμη και υποβλήθηκε σε επέμβαση γαστρικού μπαϊπάς, η οποία τη βοήθησε να χάσει τα πρώτα 15 κιλά σε διάστημα 4 μηνών.

Ακολούθως, υιοθέτησε έναν πολύ πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με καθημερινή άσκηση και διατροφή πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία και πρωτεΐνες, καταφέρνοντας να χάσει μέσα στους επόμενους μήνες και τα υπόλοιπα κιλά.

Αφαίρεσε επίσης το επιπλέον δέρμα που προέκυψε από τη χαλάρωση με πλαστικές επεμβάσεις, τις οποίες -αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες πάντως- δεν δίστασε να εμπιστευτεί και σε άλλα μέρη του σώματός της!

maguire2

«Ως αλκοολική σε ανάρρωση, μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι καμία από τις αλλαγές αυτές δεν θα είχε πετύχει εάν δεν είχα κόψει το ποτό», τονίζει η ίδια εντυπωσιάζοντας πλέον με την καινούρια της εμφάνιση.

Δείτε την στην γκάλερι και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Σχετικές ειδήσεις