ΚΟΣΜΟΣ

Το δώρο της σέξι Πάμελα στην πιο «καυτή» Πρώτη Κυρία

Το δώρο της σέξι Πάμελα στην πιο «καυτή» Πρώτη Κυρία

Η ηθοποιός Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε ότι σκοπεύει να στείλει ένα δώρο στη νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια ρωσική συνθετική γούνα που σχεδίασε η 49χρονη πρώην πρωταγωνίστρια του «Baywatch».

«Θα της στείλω δώρο μια από τις ρωσικές οικολογικές γούνες μου, γιατί τώρα σχεδιάζω γούνες στη Ρωσία», δήλωσε η Άντερσον στο δίκτυο ΙΤΚ, ο ρεπόρτερ του οποίου τη συνάντησε πρόσφατα στην Ουάσινγκτον, στο χορό που έδωσε η οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων PΕΤΑ.

Η επί μακρόν ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων και της γούνας τους δήλωσε ότι «ο αγαπημένος σχεδιαστής της Μελάνια είναι ο Μαρκ Μπούβερ ο οποίος απ' ότι έχω ακούσει και αυτός είναι πιστός χορτοφάγος, συνεπώς οικολόγος σχεδιαστής».

Άντερσον και Μελάνια Τραμπ έχουν κοινό παρελθόν στο μόντελινγκ, αφού και η σύζυγος του Τραμπ είχε γίνει εξώφυλλα και ήταν φωτομοντέλο πριν τον παντρευτεί το 2005.

Η Άντερσον υιοθέτησε έναν πιο συμφιλιωτικό τόνο απέναντι στον Τραμπ ως οικοδέσποινα της μεγάλης βραδιάς της PETA μαζί με τη ρεπουμπλικανή Μέρι Μάταλιν. Η PETA ανακήρυξε την 63χρονη σύμβουλο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος πρόσωπο της χρονιάς για το 2016 λόγω της δέσμευσής της στην προστασία των ζώων.

«Θέλω μόνο να ξέρει (ο Τραμπ) ότι υπάρχουν άνθρωποι που του εύχονται ό,τι καλύτερο, του εύχονται καλή επιτυχία και επιτυχία στην προεδρία του», τόνισε η Άντερσον στο δίκτυο ITK, ερωτηθείσα αν ήθελε να μοιραστεί ένα μήνυμα προς τον Τραμπ. «Εύχομαι στην οικογένειά του το καλύτερο και ελπίζω ότι μπορεί πράγματι να εξετάσει μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτό είναι το θέμα για το οποίο ανησυχώ περισσότερο».

Σχετικές ειδήσεις