Δεν φαντάζεστε πώς μια μονόφθαλμη μητέρα έπεισε 15χρονο να κάνουν σεξ και κατέληξε αναίσθητη! (pic)

Δεν φαντάζεστε πώς μια μονόφθαλμη μητέρα έπεισε 15χρονο να κάνουν σεξ και κατέληξε αναίσθητη! (pic)

Σοκ την τοπική κοινωνία και την κοινή γνώμη έχει προκαλέσει μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από μία μονόφθαλμη μητέρα τριών παιδιών στη Γιούτα.

Η 29χρονη Amber Bradley κάλεσε μια ομάδα ανήλικων για πάρτι στο σπίτι της, προσφέροντάς τους άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά.

Κάποια στιγμή όμως αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στη γειτονιά της την εντόπισαν αναίσθητη και σε άθλια κατάσταση σε μια υδρορροή έξω από αυτό. Όταν κατάφεραν να την ξυπνήσουν υποστήριξε ότι τα τρία της παιδιά κοιμόντουσαν στο σπίτι, με έναν 15χρονο να τα προσέχει.

Μόνο που η αλήθεια που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν τελείως διαφορετική.

Τα παιδιά κοιμόντουσαν στο δωμάτιο, ωστόσο σε ένα διπλανό, τέσσερις έφηβοι, ηλικίας 14 έως 16 ετών, έπιναν αλκοόλ και κάπνιζαν μαριχουάνα.

Η μάνα τελικά συνελήφθη, ενώ η φωτογραφία της από εκείνη τη νύχτα με το make up να έχει «τρέξει» στο πρόσωπό της έκανε το γύρο του διαδικτύου, διαπομπεύοντάς της.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερη μόνο και μόνο για να συλληφθεί λίγες ημέρες αργότερα, κατηγορούμενη ότι έκανε σεξ με ένα από τα αγόρια που ήταν σπίτι της, ηλικίας 15 ετών.

Ομολόγησε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με το αγόρι δύο φορές, αφού του υποσχέθηκε ότι θα του κάνει δώρο ένα… ποδήλατο!

Στη συνέχεια τού έστελνε γυμνές φωτογραφίες της και «ακατάλληλα» μηνύματα στα οποία τον αποκαλούσε «daddy».

Στο κινητό του αγοριού βρέθηκαν φωτογραφίες τους στο κρεβάτι, αλλά και μηνύματα στα οποία εκμυστηρεύονταν την αγάπη τους! Η σχέση τους ξεκίνησε την 1η Απριλίου του 2016 και τελείωσε άδοξα στις 4 Ιουνίου όταν η Bradley βρέθηκε αναίσθητη στην υδρορροή.

Η Bradley καταδικάστηκε με 5 χρόνια φυλάκιση από δύο δικαστήρια για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο και σε ένα για τέσσερις κατηγορίες σχετικές με την έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.

Βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα ήδη για 50 ημέρες…