ΚΟΣΜΟΣ

Νέο σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που ο Ελληνοαυστραλός σκόρπισε τον θάνατο στη Μελβούρνη

Νέο σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που ο Ελληνοαυστραλός σκόρπισε τον θάνατο στη Μελβούρνη

Ένα νέο βίντεο που καταγράφει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ελληνοαυστραλός Dimitris Gargasoulasνα πέφτει σκόπιμα πάνω σε ανθρώπους, που περπατούσαν αμέριμνοι στο κέντρο της Μελβούρνης, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στα τρομακτικά πλάνα φαίνεται η στιγμή που ο 26χρονος Dimitris Gargasoulas επιταχύνει το αυτοκίνητό του και πέφτει πάνω σε πεζούς σε πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο στη Μελβούρνη, σκοτώνοντας 5 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους πολίτες που περπατούσαν αμέριμνοι.

Οι πολίτες φαίνεται να τρέχουν να σωθούν καθώς το αυτοκίνητο επιτάχυνε κατά πάνω τους. Από την αιματηρή επίθεση σκοτώθηκαν ένα βρέφος 3 μηνών, ένα 10χρονο κορίτσι, δύο άντρες και μια γυναίκα.

melvourni

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε όταν οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον 26χρονο στο μπράτσο και εν συνεχεία τον συνέλαβαν.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο νεαρός αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και χρήσης ναρκωτικών. Λίγο πριν την επίθεση, είχε επιτεθεί με μαχαίρι στον αδελφό του.

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις