Βρετανία: Η νέα δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ μετά το κρυολόγημα! (pics)

Βρετανία: Η νέα δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ μετά το κρυολόγημα! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την 1η Ιανουαρίου η Ελισάβετ δεν παρέστη στη λειτουργία της Πρωτοχρονιάς στα ανάκτορα του Σάντρινγκχαμ εξαιτίας κρυολογήματος.

Η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε σήμερα στο Νόργουιτς μια έκθεση με θέμα τα νησιά Φίτζι, στην πρώτη δημόσια υποχρέωσή της μετά το βαρύ κρύωμα που την ταλαιπώρησε την περίοδο των Χριστουγέννων, υποχρεώνοντάς την να μην παραστεί σε πολλές εκδηλώσεις.

Φορώντας ένα μακρύ φούξια παλτό με μαύρα κουμπιά κι ασορτί καπέλο, η 90χρονη μονάρχης θαύμασε περισσότερα από 270 αντικείμενα, έργα τέχνης, χαλιά, κοσμήματα από το αρχιπέλαγος του Ειρηνικού.

Ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, ηλικίας 95 ετών, δεν τη συνόδευσε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, σύμφωνα με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Την 1η Ιανουαρίου η Ελισάβετ δεν παρέστη στη λειτουργία της Πρωτοχρονιάς στα ανάκτορα του Σάντρινγκχαμ (ανατολική Αγγλία) εξαιτίας κρυολογήματος από το οποίο υπέφερε και το οποίο ήταν η αιτία της απουσίας της και από την Χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Λίγες ημέρες αργότερα είχε εμφανιστεί δημοσίως στο ναό της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Η Ελισάβετ παρευρίσκεται κάθε χρόνο σε εκατοντάδες εκδηλώσεις και είναι σπάνιο να ακυρώσει κάποια από τις επισκέψεις της για λόγους υγείας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

PHOTO GALLERY