Φρίκη: Την κρατούσαν κλειδωμένη σε κλουβί με φίδια και έντομα για 10 χρόνια

Φρίκη: Την κρατούσαν κλειδωμένη σε κλουβί με φίδια και έντομα για 10 χρόνια

Ανατριχίλα προκαλεί η ιστορία μιας 42χρονης γυναίκας από την Κίνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η άτυχη γυναίκα για περισσότερο από μία δεκαετία ζούσε σε ένα στενό κλουβί στο δάσος, καθώς η οικογένειά της πίστευε ότι ήταν ψυχικά άρρωστη. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και δείχνουν την 42χρονη Xiong Simei μέσα στο κολαστήριό της προκαλούν φρίκη.

nintchdbpict000297372859

Την 42χρονη βρήκε ένας 18χρονος φοιτητής κατά τη διάρκεια περιπλάνησης στο δάσος. Ο ίδιος δήλωσε ότι σοκαρίστηκε από το θέαμα καθώς η γυναίκα βρισκόταν με ελάχιστα ρούχα μέσα σε ένα μικροσκοπικό κλουβί σχεδόν χωρίς τρόφιμα. Όπως αποκαλύφθηκε, ο αδερφός της ήταν αυτός που την κλείδωσε εκεί, καθώς όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, η αδερφή του άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα περίπου το 2000, όταν την παράτησε ο άνδρας της.

nintchdbpict000297372806

Όπως υποστηρίζει ο αδερφός της, η 42χρονη άρχισε να επιτίθεται στον κόσμο και να καταστρέφει ότι έβρισκε μπροστά της, και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να την κρατήσει μακριά, για να μην βλάψει κανέναν. Το κράτος δίνει στην οικογένεια ένα επίδομα, καθώς ο πατέρας έχει πεθάνει και η μάνα τους είναι τυφλή, ωστόσο, όπως τονίζει ο αδερφός της 42χρονης, δεν είναι αρκούν για την θεραπεία της.

Μετά από αυτή την φρικιαστική ανακάλυψη δεκάδες άνθρωποι προσφέρθηκαν να την βοηθήσουν, προσφέροντάς της ρούχα και φαγητό. Ωστόσο, προς το παρόν η 42χρονη ζει ακόμα στο κλουβί μέχρι να βοηθηθεί από ειδικούς για την ομαλή προσαρμογή της στον έξω κόσμο. Όπως είπε η ίδια, συχνά την δάγκωναν φίδια και έντονα.