ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Χαροπάλευε μετά από τροχαίο και τον άφησαν αβοήθητο για να τον τραβήξουν βίντεο! (vid)

Απίστευτο: Χαροπάλευε μετά από τροχαίο και τον άφησαν αβοήθητο για να τον τραβήξουν βίντεο! (vid)

Ο έφηβος υπέκυψε στα τραύματά του κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Ένας Ινδός έφηβος χαροπάλευε αιμόφυρτος στο έδαφος αφού είχε χτυπηθεί από ένα λεωφορείο σήμερα το πρωί, με τους παρευρισκόμενους να τον κοιτούν άπραγοι και να τον βιντεοσκοπούν, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων ANI, που συνεργάζεται με το πρακτορείο Reuters.

Ο Ανουάρ Αλί οδηγούσε το ποδήλατο του όταν τον χτύπησε ένα λεωφορείο στην επαρχία Κοπάλ στην νότια πολιτεία Καρνάτακα, σύμφωνα το ANI.

Ο Αλί κειτόταν στο οδόστρωμα για περίπου 30 λεπτά πριν φτάσει το ασθενοφόρο, παρόλο που το νοσοκομείο βρισκόταν σε απόσταση λίγων λεπτών. Ο έφηβος υπέκυψε στα τραύματα του κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

«Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τον βοηθήσει, τον κινηματογραφούσαν και τον φωτογράφιζαν. Αν κάποιος τον βοηθούσε, ο αδερφός μου θα είχε σωθεί», τόνισε ο αδερφός του Ριάζ, σύμφωνα με την εφημερίδα Indian Express.

Βίντεο που εμφανίζει τον Αλί να χαροπαλεύει αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης, κάθε 3,7 λεπτά ένας άνθρωπος σκοτώνεται σε τροχαία δυστυχήματα σε μια χώρα γνωστή για τους απερίσκεπτους οδηγούς της, την ανεπαρκή εφαρμογή του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, τους κακοσυντηρημένους δρόμους και τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σε κακή κατάσταση.

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις