ΚΟΣΜΟΣ

«Ξεσπάθωσε» ο Τραμπ: Γελοία η απόφαση του δήθεν δικαστή, θα την ανατρέψουμε!

«Ξεσπάθωσε» ο Τραμπ: Γελοία η απόφαση του δήθεν δικαστή, θα την ανατρέψουμε!

Ειδήσεις | Ντόναλντ Τραμπ: «Φωτιά και λάβρα» εμφανίστηκε το Σάββατο (04/02/2017) μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter ο νέοςπρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ξεκαθαρίζοντας σε ιδιαίτερα έντονο ύφος ότι η Ουάσινγκτον θα προσπαθήσει να ανατρέψει την απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστή του Σιατλ, σύμφωνα με την οποία αίρεται η ισχύς του προεδρικού διατάγματος για τον περιορισμό της εισόδου προσφύγων και μεταναστών στη χώρα αλλά και για τον αποκλεισμό πολιτών από επτά μουσουλμανικές χώρες.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

«Η γνώμη αυτού του δήθεν δικαστή, η οποία απομακρύνει την επιβολή του νόμου από την χώρα μας, είναι γελοία και θα ανατραπεί!», έγραψε σε tweet του o Τραμπ.

Ο ίδιος, μάλιστα, προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας ότι «όταν μια χώρα δεν είναι πλέον ικανή να λέει ποιος μπορεί και ποιος όχι να μπαίνει στη χώρα, ειδικά για λόγους προστασίας και ασφάλειας, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!».

Και πρόσθεσε: «Είναι ενδιαφέρον πως συγκεκριμένες χώρες της Μέσης Ανατολής συμφωνούν με την απαγόρευση. Γνωρίζουν ότι εάν μπουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, τότε αυτό θα συνεπάγεται θάνατο και καταστροφή».

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται ένα δικαστικό έγγραφο, η δικαστής Βικτόρια Ρόμπερτς ήταν εκείνη που έλαβε τη σχετική απόφαση την Πέμπτη (02/02/2017), ανταποκρινόμενη σε προσφυγή που είχε κατατεθεί σε δικαστήριο της Ανατολικής Περιφέρειας του Μίσιγκαν.

Στόχος της προσφυγής αυτής είναι να εκδοθεί μια απόφαση που να απαγορεύει «την άρνηση εισόδου στις Ηνωμένες Πολιτείες» των μονίμων κατοίκων και όσων έχουν έγκυρες μεταναστευτικές βίζες.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τον Ντόναλντ Τραμπ

Σχετικές ειδήσεις