ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Γερμανία: Eξέδιδε την ανήλικη κόρη της μέσω διαδικτύου και έβαζε το φίλο της να τη βιάζει

Φρίκη στη Γερμανία: Eξέδιδε την ανήλικη κόρη της μέσω διαδικτύου και έβαζε το φίλο της να τη βιάζει

Σε κάθειρξη 4 ετών καταδίκασε γερμανικό δικαστήριο μια μητέρα, η οποία εξέδιδε μέσω Διαδικτύου τη μία από τις κόρες της, όταν εκείνη ήταν 16 ετών.

Η Νικόλ Γκ., βοηθός νοσοκόμα ηλικίας 37 ετών, καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Χιλντεσxάιμ (βόρεια) για μαστροπεία και σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου, σε μια δίκη που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της ηλικίας του θύματος το οποίο ήταν ανήλικο την εποχή που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα.

Ο πρώην σύντροφός της, Κλέμενς Φ., ηλεκτρολόγος ηλικίας 40 ετών, δικάστηκε επίσης από το ίδιο δικαστήριο με την κατηγορία ότι κακοποίησε την ανήλικη και μία από τις αδελφές της όταν εκείνη ήταν 11 ετών. Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 4 ετών και 10 μηνών.

Βάσει μάλιστα του κατηγορητηρίου, η ίδια η μητέρα είχε ενθαρρύνει το σύντροφό της να κακοποιήσει το νεότερο κορίτσι.

Η μητέρα είχε αναρτήσει το διάστημα 2012 - 2013 αγγελίες σε διάφορους ιστότοπους με τις οποίες προσέφερε, έναντι αμοιβής, τις σεξουαλικές υπηρεσίες της κόρης της, την οποία παρουσίαζε ως ενήλικη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα έκλεινε τα ραντεβού με τους πελάτες, διαπραγματευόταν το αντίτιμο και έπαιρνε τα χρήματα. Απειλούσε μάλιστα την κόρη της ότι θα τη διώξει από το σπίτι τους εάν αρνείτο να συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με τους άνδρες.

Στη δίκη που ξεκίνησε από τα τέλη Ιανουαρίου, η Νικόλ Γκ. ομολόγησε τις πράξεις της, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του δικαστηρίου, Φίλιπ Σούντεν, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ.

«Η κατάθεση του θύματος είναι λεπτομερής και αξιόπιστη, απεφάνθη από την πλευρά της η δικαστής Μπάρμπαρα Χάιντνερ, κατά την ανάγνωση της απόφασης», μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η μητέρα ομολόγησε, σε αντίθεση με τον πρώην της σύντροφο: εκείνος αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη και κατήγγειλε μια συνωμοσία την οποία εξύφαναν η μητέρα και μία από τις κόρες της.

Επιπλέον διέψευσε ότι υπήρξε σύντροφος της συγκατηγορούμενής του, αντίθετα με στοιχεία που αποδείκνυαν τη σχέση τους.

Σχετικές ειδήσεις