Σοκάρει η ιστορία της πανέμορφης Ιταλίδας που έκανε ομαδικό στοματικό και αυτοκτόνησε (video+pics)

Video 1

Συγκλονίζει η συντετριμμένη μητέρα της

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε η Tiziana Cantone, μετά τη διαρροή ενός ακατάλληλου βίντεό της στο διαδίκτυο, προέβη η μητέρα της 31χρονης Ιταλίδας, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας.

Η πανέμορφη γυναίκα είχε μπλεχτεί στα δίχτυα της κατάθλιψης, αφού - σύμφωνα με τη συντετριμμένη μητέρα της - γελοιοποιήθηκε και έγινε στόχος πρωτοφανούς χλευασμού τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στο δρόμο, λόγω του ακατάλληλου βίντεό της που είδε το φως της δημοσιότητας χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Σε αυτό απαθανατιζόταν να προσφέρει στοματικό σε άγνωστους άνδρες, ενώ ακουγόταν να λέει σε κάποιον από αυτούς: «Τραβάς βίντεο; Μπράβο». Μια έκφραση που χρησιμοποιήθηκε σε «αστείες» φωτογραφίες, ενώ τυπώθηκε μέχρι και σε μπλουζάκια, καθώς το βίντεο έγινε viral και το θέμα πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Διαστάσεις που δεν φανταζόταν η Tiziana όταν έστελνε το βίντεο σε πέντε άτομα (δεν διευκρινίζεται αν αυτοί ήταν και οι πρωταγωνιστές του βίντεο), μεταξύ των οποίων και ο πρώην σύντροφός της. Κάποιος από αυτούς διέρρευσε το ακατάλληλο βίντεο στο διαδίκτυο τον Απρίλιο του 2015, «πυροδοτώντας» ένα ντόμινο γεγονότων με τραγική κατάληξη: την αυτοκτονία της 31χρονης τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αρχικά η Tiziana έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη αφού είχε γίνει πλέον αναγνωρίσιμη και στόχος επικριτικών σχολίων ακόμα και στο δρόμο. Αναγκάστηκε μάλιστα όχι απλά να παρατήσει τη δουλειά της, αλλά να αλλάξει μέχρι και το όνομά της. Τελικά κρεμάστηκε στο πατρικό της σπίτι, ενώ η μητέρα της ήταν στη δουλειά, γράφοντας έναν σπαρακτικό επίλογο στη σοκαριστική ιστορία της.

mitera

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της, Maria Teresa Giglio, στο BBC, αναγκάστηκε να δει το βίντεο μετά το «χαμό» του παιδιού της ψάχνοντας απαντήσεις. Υποστήριξε επίσης ότι η κόρη της στο βίντεο βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ όλο αυτό ήταν μέρος ενός καλοστημένου σχεδίου για να ταπεινωθεί.

Δεν δίστασε ακόμα να περιγράψει, με δάκρυα στα μάτια, το σπαρακτικό τηλεφώνημα που έλαβε από την κουνιάδα της για να επιστρέψει γρήγορα σπίτι την ημέρα της αυτοκτονίας της κόρης της.

«Η κουνιάδα μου προσπάθησε μάταια να τη σώσει. Οι γείτονες δεν με άφηναν καν να βγω από το αυτοκίνητο. Σχεδόν λιποθύμησα. Δεν ήθελαν να μπω μέσα στο σπίτι και δεν είχα την ευκαιρία ούτε να τη δω για τελευταία φορά. Η ζωή μου τελείωσε εκείνη την ημέρα», εξομολογήθηκε καταρρακωμένη…

tiziana2

Το δικαστήριο διέταξε, μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, την αφαίρεση των βίντεο από ιστοσελίδες και μηχανές αναζήτησης, ζητώντας παράλληλα από την Tiziana να πληρώσει 17.000 σε νομικά έξοδα. Την ίδια ώρα, η Giglio ξεκινούσε έναν αγώνα, ζητώντας από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να συντάξουν πιο σκληρούς νόμους για την προστασία των θυμάτων του «revenge porn» (πορνό εκδίκησης).

Το γεγονός πάντως ότι παρά την απαγόρευση, το βίντεο της κόρης της υπάρχει ακόμα διαθέσιμο στο διαδίκτυο, γιγαντώνει την οργή της, όπως και το γεγονός ότι δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες ούτε στον πρώην σύντροφό της, ούτε σε κάποιον από τους πρωταγωνιστές του βίντεο…

PHOTO GALLERY