Άνοιξε την τηλεόραση και είδε LIVE τη γυναίκα του να...

Άνοιξε την τηλεόραση και είδε LIVE τη γυναίκα του να...
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Να... μείνει στον τόπο κόντεψε ένας Ρώσος όταν έμαθε από την τηλεόραση, και μάλιστα σε απευθείας μετάδοση, ότι η γυναίκα του εργαζόταν ως ιερόδουλη!

Ο λόγος για τον Igor Alexeev, ο οποίος παρακολουθώντας τηλεόραση «έπεσε» πάνω στη LIVE μετάδοση εισβολής αστυνομικών σε οίκο ανοχής και στη σύλληψη της συζύγου του, η οποία φορούσε μόνο τα προκλητικά της εσώρουχα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την εκδιδόμενη Ρωσίδα, μπροστά στα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών, ενώ ο σύζυγος ζήτησε και πήρε διαζύγιο και την επιμέλεια της κόρης που είχε το ζευγάρι.

ad 235469909 copy

Η υπόθεση, ωστόσο, επιστρέφει στη δημοσιότητα, εφόσον ο Igor Alexeev ζητάει πλέον από τη Δικαιοσύνη να απαγορεύσει στην πρώην σύζυγό του να βλέπει το παιδί τους, υποστηρίζοντας ότι η μικρή δεν μπορεί να μεγαλώσει δακτυλοδεικτούμενη, με τη ντροπή και τη «στάμπα» της κόρης μιας ιερόδουλης.

ad 235469919

Σκοπεύει, μάλιστα, να παρουσιάσει στο δικαστήριο και τον τιμοκατάλογο της γυναίκας του, Maria, ο οποίος ήταν αναρτημένος στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία και τις... υπηρεσίες της!

PHOTO GALLERY