ΚΟΣΜΟΣ

Ντροπή! «Ανέβασαν» στο Facebook φωτογραφία παιδιού με ανεμοβλογιά και έλεγαν ότι έχει καρκίνο

Ντροπή! «Ανέβασαν» στο Facebook φωτογραφία παιδιού με ανεμοβλογιά και έλεγαν ότι έχει καρκίνο

Επιτήδειοι «ανέβασαν» τη φωτογραφία ενός μικρού παιδιού με ανεμοβλογιά και προέτρεπαν τους χρήστες του Facebook να κάνουν like στη φωτογραφία δήθεν για να στηρίξουν τη μάχη του αγοριού ενάντια στον καρκίνο!

Θύμα της απάτης που έστησαν κάποιοι ανεγκέφαλοι στο Facebook ήταν ένα μικρό παιδί, ο Jasper Allen από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η λεζάντα πάνω από τη φωτογραφία του τρίχρονου αγοριού έγραφε ότι είχε καρκίνο και ότι το Facebook θα έδινε στο παιδάκι χρήματα για κάθε like που θα έπαιρνε!

Η φωτογραφία του μικρού αγοριού είχε δημοσιευτεί σε εφημερίδες το περασμένο καλοκαίρι ως μια από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις ανεμοβλογιάς που έχουν συναντήσει οι γιατροί. Η 36χρονη μητέρα όταν είδε τη φωτογραφία του παιδιού της, έπαθε σοκ, καθώς εκατομμύρια χρήστες είχαν κάνει like και την είχαν κοινοποιήσει. Μάλιστα, όπως η ίδια υποστήριξε, αυτό που την πείραξε περισσότερο δεν ήταν ότι οι απατεώνες έκλεψαν τη φωτογραφία του παιδιού της, αλλά ότι είπαν ψέματα ότι είχε καρκίνο.

Η ίδια θέλει μετά από τις δεκάδες αναφορές που έχει κάνει να «κατέβει» επιτέλους η φωτογραφία του γιου της που προκαλεί στην οικογένεια μεγάλη αναστάτωση.

Σχετικές ειδήσεις