ΚΟΣΜΟΣ

Πελάτης αποκεφάλισε ιδιοκτήτη εστιατορίου με μπαλτά για... 0,40 ευρώ! (pics)

Πελάτης αποκεφάλισε ιδιοκτήτη εστιατορίου με μπαλτά για... 0,40 ευρώ! (pics)

Αδιανόητο έγκλημα σημειώθηκε στην κεντρική Κίνα.

Ένας έξαλλος πελάτης αποκεφάλισε ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Κίνα κατηγορώντας τον πως του χρέωσε επιπλέον 3 γιουαν -περίπου 40 λεπτά του ευρώ- στο γεύμα του!

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 42χρονος Yao δέχθηκε άγρια επίθεση από τον 22χρονο που έξαλλος έλεγε πως ήταν λάθος η χρέωσή του για τρία πιάτα νουντλς. Ο νεαρός έχασε τον έλεγχο σε τέτοιο βαθμό που αποκεφάλισε τον Yao με μπαλτά και έριξε το κεφάλι του σε έναν κουβά.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης παρήγγειλε τρία μπολ με νουντλς και διαπίστωσε πως στον λογαριασμό είχε χρεωθεί το κάθε πιάτο ένα γιουάν παραπάνω σε σχέση με την τιμή που έγραφε ο κατάλογος.

Ο εστιάτορας φέρεται να του είπε: «αν δεν μπορείς να το πληρώσεις, μην το φας και φύγε!». Τότε άρχισαν να διαφωνούν και ξαφνικά ο 22χρονος άρπαξε έναν μπαλτά από την κουζίνα κι άρχισε να μαχαιρώνει τον 42χρονο. Στο τέλος έκοψε το κεφάλι του και το πέταξε σε έναν κουβά.

Όλα συνέβησαν μπροστά σε τουλάχιστον 50 αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο εστιατόριο. Ο δράστης συνελήφθη στο σημείο του εγκλήματος και αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις