ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Τον βρήκε η μητέρα του να τρώει 7χρονο αγόρι που μόλις είχε αποκεφαλίσει (σκληρές εικόνες)

Φρίκη: Τον βρήκε η μητέρα του να τρώει 7χρονο αγόρι που μόλις είχε αποκεφαλίσει (σκληρές εικόνες)

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους το αποτρόπαιο έγκλημα ενός κανίβαλου Ινδού, ο οποίος «συνελήφθη» από την ίδια του τη μητέρα να τρώει ένα 7χρονο αγοράκι που είχε μόλις αποκεφαλίσει.

Η μητέρα του Nazim Miyan υπέστη το σοκ της ζωής της αντικρίζοντας το φρικιαστικό θέαμα, αφού φέρεται να ήταν αυτή που εντόπισε το γιο της δίπλα στο πτώμα του παιδιού, μέσα σε μια λίμνη αίματος, σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Pilibhit, στο βόρειο τμήμα της χώρας.

india friki4

Το γεγονός μάλιστα ότι υπήρχαν δαγκωματιές σε όλο το σώμα του άτυχου παιδιού, ενώ έλειπαν κομμάτια από το λαιμό, τα χέρια και τα πόδια του, αλλά και από το εσωτερικό της κοιλιάς του, επιτείνει την αίσθηση του ανατριχιαστικού.

«Το σώμα κείτονταν στο πάτωμα και δίπλα βρισκόταν το κεφάλι. Έλειπε το δέρμα από την κοιλιά και εσωτερικά μέρη του σώματος, ενώ υπήρχαν κηλίδες αίματος παντού», δήλωσε γλαφυρά αστυνομικός που βρέθηκε στη φρικιαστική σκηνή του εγκλήματος.

Ακόμα και οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν στο σπίτι ένα μαχαίρι και ένα φτυάρι, πάγωσαν στη θέα των πιτσιλισμένων από αίμα τοίχων, αλλά και των εικόνων που θύμιζαν ταινία σπλάτερ.

india friki

Η μητέρα του 20χρονου ήταν μάλιστα αυτή που κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες εντόπισαν το γιο της να κάθεται κοντά στο πτώμα. Αυτός παραδόθηκε στην αστυνομία χωρίς να προβάλει αντίσταση, ωστόσο ξυλοκοπήθηκε από τους ντόπιους που βρίσκονταν στο σημείο έχοντας πληροφορηθεί για το ειδεχθές έγκλημα.

Δεν έμειναν μάλιστα σε αυτό, αφού εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από αστυνομικό τμήμα όπου οδηγήθηκε ο Miyan, απαιτώντας τη θανατική καταδίκη του…

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο Miyan είναι τοξικομανής, ενώ δελέασε τον μικρό Mohammad Monis που έπαιζε έξω με τους φίλους του, να πάνε στο εγκαταλειμμένο σπίτι, λέγοντάς του ότι είχε κάτι να του δώσει.

Σχετικές ειδήσεις