Η Πάμελα Άντερσον στηρίζει τους άντρες που κατηγορούνται αδίκως για βιασμό

Η Πάμελα Άντερσον στηρίζει τους άντρες που κατηγορούνται αδίκως για βιασμό

Στο πλευρό των ανδρών που έχουν κατηγορηθεί αδίκως για βιασμό στέκεται η Πάμελα Άντερσον.

Η εκρηκτική σταρ υποστηρίζει ότι πηγή έμπνευσης για τη στάση της αυτή, είναι η φιλία της με τον Τζούλιαν Ασάνζ, αν και η ίδια είχε δηλώσει το 2014 ότι έχει πέσει θύμα βιασμού, ενώ έχει αγωνιστεί για τα δικαιώματα των θυμάτων βιασμού.

Σε συνέντευξή της στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο RT, η Άντερσον ανέφερε ότι η Σουηδία, όπου ο ιδρυτής των WikiLeaks κατηγορείται για το βιασμό μίας γυναίκας «έχει αυτήν την προοδευτική νομοθεσία κατά των σεξουαλικών εγκλημάτων, ή όπως αλλιώς θέλετε να το αποκαλείτε. Είναι όμως, τόσο προοδευτική, που είναι σχεδόν παραλυτική».

«Θέλω πραγματικά να αγωνιστώ για τους άνδρες που έχουν πέσει θύματα και κατηγορούνται για βιασμό, όταν δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα», συμπλήρωσε η Άντερσον.

Όπως ανέφερε, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «The Post», η 49χρονη πρώην «ναυαγοσώστρια», τους τελευταίους τρεις μήνες, έχει επισκεφτεί τον Ασάνζ τέσσερις φορές, στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, όπου έχει καταφύγει εδώ και τέσσερα χρόνια, για να παρακάμψει τη δίωξη από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν στη Σουηδία.

Ο Ασάνζ κατηγορείται ότι έχει βιάσει μία γυναίκα στη Σουηδία, ενώ έχει επιτεθεί σε ακόμη μία, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

«Όλοι οι άνθρωποι θεωρούμε ότι οι γυναίκες και τα παιδιά είναι πρώτα απ' όλα, το οποίο είναι σημαντικό φυσικά, αλλά υπάρχουν και πολλοί άνδρες που βρίσκονται σε μία ευάλωτη κατάσταση και είναι ο πολιτικός εκφοβισμός», κατέληξε η Πάμελα.