ΚΟΣΜΟΣ

Οικογενειακές ιστορίες: Η χήρα του γιου του Μπάιντεν έχει τώρα σχέση με τον άλλο του γιο

Οικογενειακές ιστορίες: Η χήρα του γιου του Μπάιντεν έχει τώρα σχέση με τον άλλο του γιο

Τον Μάιο του 2015 η είδηση του χαμού του γιου του τότε αντιπροέδρου των ΗΠΑ από καρκίνο στον εγκέφαλο είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ.

Δύο σχεδόν χρόνια μετά το τραγικό συμβάν, ο άλλος γιος του Τζο Μπάιντεν επιβεβαίωσε πως διατηρεί δεσμό με τη χήρα του αδελφού του και μάλιστα ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επικροτεί αυτή τη σχέση.

Ο Χάντερ Μπάιντεν χώρισε από την σύζυγό του Κάθλιν και είναι τώρα ζευγάρι με την Χάλι, που έχει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον αδερφό του, Μπο.

Ο Μπο Μπάιντεν, που διετέλεσε Γενικός Εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, απεβίωσε από καρκίνο στον εγκέφαλο τον Μάιο του 2015.

Ο Μπο Μπάιντεν με την Χάλι το 2002

bo syzygos

«Η Χάλι κι εγώ είμαστε απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε την αγάπη και την υποστήριξη ο ένας στον άλλο και αυτό είναι φανερό στους ανθρώπους που μας αγαπούν περισσότερο. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε οικογένεια και φίλους που μας υποστήριξαν σε κάθε μας βήμα», δήλωσε ο Χάντερ Μπάιντεν στο PageSix.

Ο Χάντερ Μπάιντεν με την Κάθλιν

xander

«Είμαστε τυχεροί που ο Χάντερ και η Χάλι βρήκαν ο ένας τον άλλον καθώς προσπαθούσαν να ξαναστήσουν τις ζωές τους και πάλι, μετά από τέτοια θλίψη. Έχουν την πλήρη δική μου υποστήριξη, και της γυναίκας μου Τζιλ και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτούς», ήταν η δήλωση του πρώην αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στο ίδιο έντυπο.

Σχετικές ειδήσεις