ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στην 3χρονη κόρη του γιατί ήταν «όμορφη»

Φρίκη: Περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στην 3χρονη κόρη του γιατί ήταν «όμορφη»

Αστυνομικός που ζει δίπλα και που ήταν εκτός υπηρεσίας, άκουσε κραυγές και έτρεξε να βοηθήσει.

Ένας πατέρας στην Αυστραλία περιέλουσε την 3χρονη κόρη του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά επειδή όπως είπε... ήταν «όμορφη».

Σύμφωνα με τη Mirror, το κοριτσάκι υπέστη «σοβαρά και απειλητικά για τη ζωή της εγκαύματα» στο 13% του σώματός της, ενώ της έμειναν και μόνιμες ουλές μετά από αυτή την βάναυση επίθεση που δέχτηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο άνδρας περιέλουσε με βενζίνη και την μεγαλύτερή του κόρη, η οποία είναι 7 χρονών και πάσχει από αυτισμό, αλλά ευτυχώς δεν της έβαλε φωτιά.

Ένας αστυνομικός που ζει δίπλα και που ήταν εκτός υπηρεσίας, άκουσε κραυγές και έτρεξε να βοηθήσει, ενώ κάλυψε το κοριτσάκι με μία κουβέρτα για να σβήσει τις φλόγες.

Ο Edward John Herbert βρισκόταν στην κουζίνα και έπινε μπύρα. Όταν ο αστυνομικός τον ρώτησε τι είχε κάνει, αυτός απάντησε ότι έβαλε φωτιά στη μικρή του κόρη «επειδή ήταν όμορφη». Πρόσθεσε επίσης ότι «ήταν τα παιδιά του» κι ότι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε.

Ο πατέρας των κοριτσιών, ομολόγησε ότι σκόπευε να τα σκοτώσει. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο άνδρας κυνήγησε τη σύντροφό του με ένα μαχαίρι και απείλησε να ανατινάξει το σπίτι πριν βάλει φωτιά στην κόρη του. Η δίκη συνεχίζεται.

Σχετικές ειδήσεις