ΚΟΣΜΟΣ

«Κλέβουν» τις εντυπώσεις τα καλσόν με piercing!

«Κλέβουν» τις εντυπώσεις τα καλσόν με piercing!

Η τελευταία της «κρεασιόν», που ακούει στο όνομα «Corset Piercing-Style Stockings», έχει διπλό αποτέλεσμα: από τη μια καλύπτει τα πόδια αυτής που τα φορά, από την άλλη λειτουργεί και ως οπτική απάτη...

Η ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΗ ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ ΝΤΙΖΑΙΝΕΡ, YURI YAMETSUKI ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ... ΠΟΝΟ!

Το piercing γοητεύει. Και γοητεύει τον άνθρωπο εδώ και χιλιετίες. Ωστόσο, είναι αρκετά οδυνηρό. Μία πανέξυπνη όμως γιαπωνέζα αποφάσισε να σχεδιάσει καλσόν, που κάνουν αυτές που τα φορούν να μοιάζουν σα να έχουν κάνει... piercing. Αλλά, απλώς, την εντύπωση!

14 ΚΑΛΣΟΝ 2

Με μια πρώτη ματιά, τα καλλίγραμμα πόδια που φορούν αυτά τα καλσόν, δίνουν την εντύπωση ότι έχουν υποστεί ένα περίτεχνο pirecing που θυμίζει κορσέ: οι κορδέλες περνούν μέσα από τα τρυπήματα. Στη σάρκα του ποδιού; Όχι. Μέσα από το διαφανές υλικό του καλσόν. Οι χρωματικές επιλογές για τις κορδέλες περιορίζονται σε γαλάζιο του ουρανού, λευκό, χρώμα του αιματίτη, μωβ και μαύρο.

14 ΚΑΛΣΟΝ 3 copy

Αν και το βασικό σχέδιο προβλέπει τις κορδέλες στο ύψος του μηρού, υπάρχει και εκδοχή με τις κορδέλες κάτω απ' το γόνατο. Ομολογουμένως ελκυστικές οι «κρεασιόν» του εγκεφάλου πίσω από τον οίκο μόδας CuLLt!

14 ΚΑΛΣΟΝ 4 copy
14 ΚΑΛΣΟΝ 5

Σχετικές ειδήσεις