ΚΟΣΜΟΣ

Ανέβαζε φωτογραφίες του μωρού της σε πορνοσάιτ. Αυτό που ζητούσε θα σας σοκάρει περισσότερο (pics)

Ανέβαζε φωτογραφίες του μωρού της σε πορνοσάιτ. Αυτό που ζητούσε θα σας σοκάρει περισσότερο (pics)

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η φρικιαστική καταγγελία μιας σερβιτόρας εναντίον του διεστραμμένου εργοδότη της.

Σύμφωνα με την 26χρονη Νίκι Έλιοτ, ο Όλιβερ Γουάτινγκ, ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην οποία δούλευε, έκλεβε φωτογραφίες τόσο της ίδιας όσο και της 2χρονης κόρης της από το Facebook και τiς «ανέβαζε» σε ιστοσελίδα με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Το γεγονός, δε, ότι κάτω από τις φωτογραφίες έγραφε «Βιάστε με», επιτείνει την αίσθηση του αποτρόπαιου.

Όπως εξομολογείται η Νίκι, ούτε που μπορούσε να φανταστεί τη διαστροφή που κρατούσε καλά κρυμμένη μέσα του ο εργοδότης της σε μια παμπ στο Χάρβεστερ, καθώς «φαινόταν» ευχάριστος και χαρισματικός.

diestramenos

Λίγο αργότερα ανακάλυψε έντρομη ότι ο 37χρονος άντρας είχε ποστάρει φωτογραφίες ακόμα και της 16χρονης αδερφής του με τη σχολική στολή, γράφοντας από κάτω: «Πόσο θα θέλατε να την βιάσετε»;

Το συγκεκριμένο σάιτ ενθάρρυνε μάλιστα τους επισκέπτες του να τυπώσουν τις φωτογραφίες και να τραβήξουν βίντεο τους εαυτούς τους «κάνοντας σεξ» με αυτές!

Ο Γουάτινγκ, ικανοποιώντας τις «αρρωστημένες» σεξουαλικές ορέξεις του, δεν δίστασε να ανεβάσει μέχρι και φωτογραφίες μιας οικογενειακής του φίλης, γράφοντας: «100 για να τη βιάσεις, 50 για να την αφήσεις έγκυο και 20 για να την κάνεις να αποβάλει»!

ipalilos copy

Μετά την αρχική καταγγελία της Έλιοτ, ακολούθησαν άλλες δέκα γυναίκες οι οποίες κατέθεσαν επίσης μηνύσεις εναντίον του. Ο Γουάτινγκ τη «γλίτωσε» τελικά με μόλις έξι μήνες φυλάκιση, καθώς ο δικηγόρος του «πάτησε» στο γεγονός ότι χρησιμοποίησε «δημόσιες» φωτογραφίες από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικές ειδήσεις